Anul European al Egalităţii de Şanse pentru Toţi este o campanie iniţiată de Comisia Europeană şi implementată în toate Statele Membre. Scopul campaniei este de a evidenţia diversitatea, de a promova respectarea drepturilor cetăţenilor la nediscriminare şi egalitate de şanse indiferent de origine etnică, sex, orientare sexuală, vârstă, religie şi dizabilităţi. În România, Anul European al Egalităţii de Şanse pentru Toţi este implementat de Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi (ANES), instituţie guvernamentală în subordinea Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse.
Obiectivele specifice ale acestui An European sunt:

  • Drepturi
  • Reprezentativitate
  • Recunoaştere
  • Respect

În vederea derulării acestei campanii ANES a elaborat, împreună cu partenerii săi (instituţii ale administraţiei publice centrale, reprezentanţii societăţii civile şi ai partenerilor sociali) Strategia Naţională de implementare a Anului European 2007. Documentul cuprinde 12 activităţi programate a se desfăşura pe parcursul Anului 2007.

Baby Spa este un club destinat celor mici si parintilor lor, care va ofera avantajul de a beneficia intr-un singur loc de o gama variata de servicii.

CREAT SPECIAL PENTRU COPILUL TAU!
Clubul Baby Spa este situat intr-o zona usor accesibila si dispune de spatii dedicate celor mici:
- piscina special conceputa pentru desfasurarea sedintelor cu cei mici;
- materiale didactice destinate sedintelor de inot cu copilului mic;
- vestiare si sali de dus amenajate specific varstei celor mici si in sprijinul parintilor;
- camera destinata servirii mesei dupa terminarea sedintelor de inot, joaca si aclimatizare a organismului copilului mic;
- clubul Baby Spa dispune de spatiu de joaca in aer liber;
- un mediu ambiant placut si stimulant pentru copilul nou-nascut si mic;
- clubul Baby Spa dispune de cabinet medical. Detalii la http://www.babyspa.ro .