Desi in urma cu o luna micutul Dennis a suferit a cincea operatie pe creier, parintii lui, fotbalistul Cosmin Pascovici, de la UTA Arad, si sotia sa, Adina, au primit asigurarile medicilor ca baietelul, diagnosticat cu tumori canceroase la creier, va invinge boala.

In septembrie, Dennis va implini 4 ani, insa bietul copil a suferit pana la aceasta varsta atatea operatii complicate pe creier, incat tatal lui, Cosmin Pascovici, nici nu vrea sa-si mai aduca aminte de ele.

Ultima interventie chirurgicala a avut loc acum o luna. ‘Dennis a fost dus de urgenta in Franta, pentru ca s-a defectat tubul montat in creier, prin care se scurge lichidul encefalorahidian, pe care medicii i l-au pus la inceputul anului. Din nou am avut emotii mari, mai ales pentru ca nu ma aflam langa el. Eram la Bologna, la tratament, dar sotia m-a tinut la curent cu felul in care a decurs operatia. Ma rog la Dumnezeu sa fie ultima, fiindca nu mai rezistam’, a marturisit Cosmin Pascovici pentru Libertatea. Fotbalistul, legitimat la UTA Arad, e optimist, intrucat medicii francezi i-au spus ca baietelul se va vindeca.

‘Urmeaza ca in aceasta luna Dennis sa efectueze alte controale in Franta. Cea mai mare dorinta a mea si a sotiei mele este ca pe 20 septembrie, cand va implini 4 ani, baietelul sa fie sanatos. Sunt increzator ca Dennis se va face bine’, a mai spus Cosmin Pascovici, care se afla de patru luni la Bologna, unde se reface dupa o accidentare.

Unde se pot face donatii

Cei care vor sa-i ajute pe sotii Pascovici sa treaca mai repede peste problemele de sanatate ale copilului lor pot vira bani in contul in lei RO26BRDE020SV21926370200 deschis la BRD sucursala Arad, pe numele Pascovici Mihai Cosmin.

Baiatul lui Marian Aliuta a avut probleme cu inima

Devenit recent tata pentru a treia oara, dupa ce sotia sa, Gabriela, a nascut din nou, Marian Aliuta nu uita momentele grele de anul trecut. Atunci, fiului sau, Laurentiu, in varsta de cinci ani, i-a fost gasita, in urma unui control de rutina, o ‘gaura’ de 8 milimetri in inima. Baietelul a fost operat la Targu Mures, iar in prezent se simte foarte bine. ‘Periodic, mergem la control. Sunt fericit ca am scapat de aceasta problema, cat timp Laurentiu a fost mic si boala nu a apucat sa avanseze’, a marturisit Marian Aliuta, care este si proprietarul unei gradinite din cartierul Rahova.