Pentru a scăpa de griji, celebrităţile plătesc femei care să le poarte în pântece copiii şi să îi aducă pe lume

Ricky Martin a devenit tatăl unor gemeni, născuţi în urmă cu câteva săptămâni de o mamă surogat, informează revista americană “People”. Cântăreţul latino nu este singura vedetă care a apelat la serviciile unei mame surogat, adică o femeie care poartă în pântece un ovul fecundat in vitro. De-a lungul timpului, la fel au făcut şi actorii Robert de Niro, Dennis Quaid şi Chris Meloni.

“În urmă cu câteva săptămâni, Ricky Martin a devenit fericitul tată a doi băieţi. Copiii, aduşi pe lume de o mamă purtătoare, sunt perfect sănătoşi şi Ricky se ocupă de ei tot timpul”, a anunţat ieri purtătoarea sa de cuvânt. “Ricky e încântat să înceapă acest nou capitol în viaţa sa ca părinte şi va petrece restul anului în afara sferei publice pentru a petrece timp cu copiii săi”, a mai spus ea.

Ricky Martin nu este singura vedetă care apelează la o femeie necunoscută pentru a-i naşte copiii. În 1995, Robert de Niro a făcut acelaşi lucru, mama-surogat aducându-i pe lume doi gemeni. Exemplul lui l-au urmat pe rând Chris Meloni, actorul din “Oz - Închisoarea federală” şi din serialul “Lege şi ordine” şi de Dennis Quaid.

CLICK