“Matinalii” postului OTV experimentează, de o săptămână, o nouă “meserie”: cea de părinţi. Pentru că se află la primul moştenitor, deci nu are experienţa necesară, rolul de mămică aproape că o copleşeşte pe Cristina, ea stând cu ochii pe Selena ca pe butelie. Mai rău este că micuţa pare să aibă insomnii, motiv pentru care bebeluşul o trezeşte de patru ori pe noapte.

Chiar dacă au pregătit camera copilului încă din primele luni de sarcină, Cristina şi Claudiu n-au bănuit nici măcar pentru o clipă cât de greu este să fii părinte, mai ales în primele zile de viaţă ale copilului: “Din păcate, noi nu am stat să citim cărţile de specialitate, crezând că vom face totul din instinct”, ne-a declarat Claudiu.

Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, aşa că, în prima zi de convieţuit alături de ea sub acelaşi acoperiş, viaţa lor s-a transformat într-un infern: “A început brusc să plângă şi nimic nu îi era pe plac. În plus, în prima noapte a plâns nonstop, aşa că am făcut cu schimbul la patul ei. Motiv pentru care a doua zi m-am trezit târziu şi am întârziat la emisiune”, ne-a mai mărturisit acesta.

Atât de chiaun a fost Claudiu în acea dimineaţă, încât a uitat să-şi pună cureaua la pantaloni: “În ultima vreme am mai slăbit, aşa că hainele nu mai stau pe mine. Fără curea am fost mort, căci îmi cădeau în vine. În plus, am gonit spre serviciu, depăşind viteza legală”, a mai adăugat acesta.

La rândul ei, Cristina este foarte emoţionată şi stă tot timpul cu ochii pe fiica sa, de teamă să nu păţească ceva rău. “Deja simt că am devenit o mămică paranoică şi îmi doresc să mă schimb, să devin mai relexată. Dar o iubesc atât de mult, încât încep să plâng atunci când cineva vorbeşte despre ea”, ne-a declarat Cristina.

Fosta vedetă a rubricii meteo din Click! a devenit, ieri, mămică. Cristina Coca a născut, prin cezariană, la Spitalul Elias, o fetiţă de 51 cm şi 3,4 kilograme, care va fi botezată Selena Andreea. Cu greu, pentru că i se înmuiaseră picioarele, fericitul tătic, Claudiu, a filmat naşterea şi a ieşit şocat din sala de operaţii.

Cristina a fost una dintre puţinele gravide norocoase, căreia sarcina nu i-a creat probleme.

Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, ea devenise nerăbdătoare să nască, întrucât bebeluşul se dezvoltase foarte mult şi simţea că nu-şi mai poate ţine burta.

Aşa cum a stabilit cu medicul Vlădăreanu, în urmă cu zece zile, fosta vedetă a rubricii Meteo din Click! s-a prezentat ieri, la ora 7.00, la spitalul Elias, pentru cezariană.

“Cristina a rugat medicul să amâne operaţia ca să ajung şi eu de la emisiune. Am stat în sală şi, deşi mi se înmuiaseră picioarele, am filmat, dar nu o să mă uit niciodată la înregistrare. Medicii mă mai întrebau din când în când dacă mă simt bine”, a declarat fericitul tătic Claudiu, pentru Click!.

Blonda de la OTV nu şi-a putut stăpâni lacrimile atunci când asistenta i-a pus fetiţa în braţe şi a constatat imediat că seamănă izbitor cu tatăl ei: “Am râs pe seama faptului că are mai mult păr decât am eu. Şi la bărbie parcă seamănă cu mine”, ne-a mai mărturisit Claudiu. Cei doi iubiţi au închiriat un apartament la spitalul Elias, acolo unde Cristina şi micuţa Selena Andreea vor mai rămâne, sub observaţie medicală, trei-patru zile.