Ovidiu Petre a dedicat golul cu Lyon fetiţei nenăscute !
Revenit pe teren, în urmă cu o lună, după o accidentare suferită la genunchiul drept, în meciul retur jucat de Steaua cu Galatasaray, Ovidiu Petre pare a fi într-o formă de zile mari. Jucătorul stelist a reuşit să marcheze primul său gol din acest sezon, în poarta celor de la Lyon, dedicând această reuşită iubitei sale, Oana Nistor, care zilele acestea va aduce pe lume o fetiţă.

Oana Nistor (solista grupului Activ) şi Ovidiu Petre formează un cuplu de mai bine de doi ani, dar cu toate acestea cei doi nu s-au căsătorit. În schimb, în aceste zile, cei doi vor deveni pentru prima dată părinţi, motiv pentru care Ovidiu a dedicat golul marcat cu Lyon, atât iubitei sale, dar mai ales bebeluşului.

Copilul, care va fi o fetiţă, exact cum şi-a dorit fotbalistul, se va numi Eva, iar în ziua în care ea va fi creştinată, se zvoneşte că părinţii şi-ar dori să se cunune religios.

Până atunci, Ovidiu şi Oana, care în prezent locuiesc într-un apartament închiriat în apropierea cartierului Ghencea, îşi construiesc o vilă, undeva la marginea Bucureştiului. N-ar fi exclus ca fetiţa să fie şi ea fană a sportului-rege, ţinând cont că are un tată fotbalist şi o mamă care nu lipseşte aproape niciodată din tribunele stadionului Ghencea.

Tăticii “roş-albaştri”

Majoritatea jucătorilor echipei din Ghencea sunt familişti. Dacă unii dintre aceştia nu reuşesc să se concentreze la un meci, sau pe o perioadă mai lungă de timp, motivul nu ar fi viaţa de noapte, ci ceea ce se întâmplă în familiile acestora.

De exemplu, Zapata nu a reuşit să se concentreze de la începutul sezonului deoarece soţia acestuia a pierdut o sarcină. Alţi familişti ai Stelei sunt Goian, care are o fetiţă, şi apărătorul George Ogăraru cu doi copii, un băiat şi o fată.

Fundaşul Petre Marin are şi el doi băieţi, căpitanul echipei Mirel Rădoi are un băiat şi o fetiţă. Lista tăticilor roş-albaştri poate continua şi cu fotbalistul venit de la Cluj, Semedo, care are o fetiţă.