tata_simion_neatza

Vedeta Antenei 1 va avea parte de un concediu atipic, petrecut in intregime in Capitala, alaturi de familie. Impreuna cu sotia lui, Razvan Simion a decis sa sara in acest an peste portia de schi din Austria, in favoarea petrecerii timpului liber impreuna cu Tudor Stefan, bebelusul lor in varsta de doua luni.
De teama ca micutul sa nu se pricopseasca cu vreo raceala, cuplul si-a amanat chiar si deplasarile pe Valea Prahovei. In ciuda precautiilor de care au dat dovada parintii lui, piticul tot nu a scapat de probleme, fiind nevoit sa urmeze un tratament pe baza de antibiotice pentru a scapa de bronsita.

“La gradinita Ianca s-a imbolnavit de bronsita. La recomandarea medicului, Razvan si-a retras fiica de la gradinita pana in primavara. S-a imbolnavit si bebelusul de la ea”, ne-a spus o sursa din anturajul cuplului. Pentru ca isi vor petrece concediul in Bucuresti, Razvan si Diana vor avea timp sa se ocupe in detaliu de botezul lui Tudor Stefan.
Cei doi doresc ca evenimentul sa aiba loc la inceputul lunii februarie, pentru ca la ceremonie sa fie prezenti cat mai multi prieteni. Parintii spirituali ai micutului vor fi nasii de la cununia religioasa a vedetei Antenei 1. Pentru ca anul acesta i s-a nascut baietelul, Razvan nu va putea merge in vacanta cu prietenii sai, in ianuarie, in Austria.

cancan1