tata_lutu2

Patricia e fericită, chiar dacă părinţii ei nu s-au iubit niciodată
Patricia are 9 ani şi trei luni şi este rodul unei relaţii pe care Ionuţ Luţu a avut-o cu o craioveancă, pe la sfârşitul anilor ’90, când evolua în tricoul Ştiinţei. Surse autorizate susţin că mijlocaşul originar din Slatina nu a iubit-o niciodată pe mama copilului său, acesta fiind şi motivul pentru care cei doi nu s-au căsătorit.

“Nu vreau să vorbesc despre ceea ce a fost… Patricia este prinţesa mea şi, datorită zâmbetului ei, azi mă consider un om fericit. Recunosc, nu sunt un bărbat sensibil, dar când vine vorba de fetiţa mea, simt că inima îmi bate de 1.000 de ori mai tare. Îmi place să o scot în oraş, să-i cumpăr hăinuţe, să-i fac toate poftele”, a mărturisit “Hagi-Luţu”.

Copila locuieşte cu mama ei, la Craiova, întrucât pe Ionuţ fotbalul îl ţine mai mereu departe de casă. Cu toate acestea, mijlocaşul oltean o “răpeşte” mereu pe “prinţesă” de fiecare dată când are ocazia.

Înainte de Crăciun, când s-a întors din Kazahstan, “Piticul” a adus-o şi a ţinut-o câteva zile la el, la Slatina: “E foarte frumos să stau în prezenţa ei, iar ai mei se bucură şi ei foarte tare când vine pe la Slatina”. Micuţa este în clasa a III-a, la o şcoală “step by step” din Craiova.
click3