Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor – T.A.T.A. il sustine pe tatal Elan Schwartzenberg in efortul sau de a-si proteja copilul de abuzurile psiho-emotionale ale propriei mame biologice.

Lamentarea publica a teleastei Mihaela Radulescu este socanta, deoarece aceasta isi face un titlu de glorie parentala din abuzarea fiului sau.

“Are aproape 5 ani şi am fost nevoită să-i explic de ce tatăl lui, în loc să vină să-l vadă, de 5 zile se ocupă doar de mutat banii în alte conturi şi de mutat proprietăţi pe numele altora. În loc să vină să-şi vadă copilul, deşi l-am sunat şi i-am dat mesaje în acest sens zilnic, a ales să-şi petreacă timpul studiind înregistrări primite de la cei care mă hărţuiesc, urmărindu-ne pe mine, pe copilul meu, pe părinţii mei. Copilul, pe care l-am ferit până acum de toate relele, a înţeles, în sfârşit, că tatăl lui îi face rău mamei lui. În adâncul sufletului lui, oare ce-a înţeles de fapt?”

Copilul nu a inteles ca are un parinte iresponsabil, care il foloseste drept arma in conflictul sau cu tatal lui Ayan.

Reactia tatalui Elan la atrocitatile fostei sotii a fost echilibrata, responsabila si concentrata pe protejarea interesului superior al copilului.

“Ma simt impacat cu faptul ca voi putea pe viitor sa raspund cu demnitate fiului meu, cand va fi mare, despre absolut toate punctele atinse de fosta mea sotie in “scrisoarea deschisa” si nu numai, ci si la toate celelalte acuzatii, jigniri si calomnii la care m-a supus in ultima perioada de timp. Am insa rezerve serioase ca ea va putea sa ofere niste explicatii lui Ayan, cand se va face mare, referitor la tot ce a facut”.

Mama biologica cere ajutorul autoritatilor (ANPDC, Ministerul de Interne etc.), desi acestea ar trebui sa intervina pentru a proteja copilul de agresiunile psiho-emotionale ale parintelui care detine in prezent custodia asupra minorului, adica sa o sanctioneze chiar pe Mihaela Radulescu.

Doamna Radulescu cere sprijinul demnitarului Luminita Anghel, cea care conduce Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC) si care, in calitate de mama, si-a abuzat propriul copil, interzicand fostului sot sa relationeze cu fiul sau si otravind relatia tata-copil. Si solista Luminita Anghel cerea “ce i se cuvenea” de la fostul sot, adica o pensie alimentara consistenta si alte avantaje financiare cu care se obisnuise in timpul mariajului cu domnul Marcel Puscas. Asociatia T.A.T.A. i-a solicitat deja premierului Emil Boc sa o ejecteze din aparatul guvernamental pe solista Anghel, considerand ca numirea sa in functia de la ANPDC este una din erorile uriase ale Cabinetului Boc.

Lacrimogen si ipocrit, apelul lansat public de Mihaela Radulescu apare in momentul in care aceasta si-a mutat domiciliul sau si al copilului intr-un hotel din sectorul 1, determinandu-l asfel pe tatal lui Ayan sa se adrese Judecatoriei Sectorului 1 in orice actiune civila sau penala care ar viza mama iresponsabila si ar urmari protejarea fiului acestuia. Presedintele Judecatoriei Sector 1 este insa judecatoarea Nicoleta Cristus, care este la randul ei cercetata penal in urma plangerii formulate de fostul sot, ca urmare a refuzului acesteia de a respecta drepturile tatalui propriului copil si ale fiicei sale. De mai bine de un an, magistratul Cristus interzice fostului sot sa beneficieze de programul de relatii personale cu propriul copil stabilit prin hotarare judecatoreasca. Asociatia T.A.T.A. a cerut Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa solutioneze cu celeritate dosarul penal Cristus Nicoleta si sa permita astfel Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) sa o suspende din functie pe judecatoarea Cristus.

Aceeasi Mihaela Radulescu poate apela si la ajutorul psihologului Mirela (Maria) Zivari, cea care este deja cercetata disciplinar de catre Colegiul Psihologilor din Romania, ca urmare a sesizarilor depuse de tatici afiliati la Asociatia T.A.T.A. La cererea unor mame biologice de aceeasi factura ca doamna Radulescu, psihologul Zivari induce in eroare Justitia romana, eliberand rapoarte psihologice care contin invariabil formula urmatoare: “Copilul investeste figura maternalcu atentie, grija, siguranta, dragoste si respinge figura paterna, refuza prezenta acestuia, respingand ideea de a merge doar cu tatal intr-o maniera foarte directa” si recomandand “prezenta mamei in tot ceea ce face copilul”.

Astfel, mama Mihaela Radulescu poate actiona in complicitate cu magistrata-sefa Nicoleta Cristus si cu psihologul-teleast Mirela Zivari, sub obladuirea “competenta” a demnitarului Luminita Anghel de la ANPDC, pentru a sabota relatia tata-copil si pentru a-l supune pe micul Ayan unui abuz psiho-emotional cumplit.

Minorul a fost smuls din mediul familial in care s-a dezvoltat armonios pana la varsta de cca 5 ani, a fost transferat intr-o camera de hotel si intoxicat cu otravurile deversate in sufletul sau chiar de mama biologica, dornica sa compromita cat mai rapid relatia tata-copil.

Demersurile de pana acum ale mamicii Mihaela Radulescu amintesc de gesturile teatrale ale unor asa-zise mame de la periferia societatii, care - prinse cersind sau furand – arunca cu copilasii in politisti sau in functionarii de la Protectia Copilului, incercand sa scape de consecintele propriilor fapte reprobabile.

Asociatia T.A.T.A. va monitoriza acest caz dramatic, incercand sa protejeze drepturile copillului si ale tatalui sau, chiar daca acest demers ar conduce la decaderea din drepturile parentale ale mamei biologice, care foloseste iresponsabil propriul copil pentru a-si regla conturile cu fostul sot.

Informatii suplimentare se pot obtine  la tel. 0723.568.280, 0744.148.965, tel./fax 021.345.0123, asociatiatata@gmail.com si pe web la http://www.t-a-t-a.ro/ .

Presedinte,

Bogdan Draghici