bd-pro-elan

Elan Schwartzenberg, fostul soţ al vedetei tv Mihaela Rădulescu, a depus, ieri, prin avocat, o cerere la Judecătoria sectorului 1 din Capitală pentru a-i fi incredinţat copilul, procesul urmand să inceapă in 24 martie.

Schwartzenberg a depus o cerere denumită “de reîncredinţare minor”, printr-o procedură care se judecă de urgenţă. Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu vrea să-şi ia copilul acasă deoarece “s-au schimbat lucrurile de la momentul pronunţării divorţului”. “Mihaela Rădulescu este dezinteresată în creşterea lui Ayan, l-a expus şi i-a prezentat imaginea în public”.

În cererea sa, Elan a depus copii după sms-uri de şantaj, primite de la fosta soţie care îi cere o locuinţă pentru a-l lăsa să-şi vadă copilul. “În seara asta (n.r. – Ayan, copilul celor doi) se mută cu mine la hotel şi-l vezi doar când îmi vei găsi o casă în care să ne mutăm”, spune ameninţător Mihaela Rădulescu într-unul din aceste mesaje. Schwartzenberg povesteşte întregul episod: “Pe 8 martie, seara, a venit nervoasă acasă.

A devenit irascibilă şi a trântit pe jos florile primite de la fiul ei. În miezul nopţii şi-a luat lucrurile şi a plecat. Copilul nu era acasă, era la bunica maternă, în Bucureşti”. Imediat după acest episod au urmat mesajele de şantaj. Omul de afaceri face referire şi la escapada pe care Mihaela Rădulescu a avut-o la Amsterdam, alături de actualul prieten, Dani Oţil.

«E dezinteresată de creşterea lui Ayan»

Acolo, potrivit lui Schwartzenberg, diva i-a cheltuit banii. “Peste tot a plătit cu bani de pe cardul meu”, susţine Elan Schwartzenberg. Printr-o a doua petiţie depusă la dosar, o ordonanţă preşedinţială (n.r. - care i se adresează instanţei), ce se judecă în regim de urgenţă, omul de afaceri îi cere magistratului să-i încredinţeze preventiv băiatul, până la soluţionarea cererii de fond prin care el arată ce doreşte custodia copilului.

La rândul ei, Mihaela Rădulescu solicita joia trecută, printr-o scrisoare deschisă, organelor abilitate, inclusiv Autorităţii pentru Protecţia Drepturilor Copilului, să se autosesizeze în cazul conflictului pe care îl are cu fostul său soţ Elan Schwartzenberg, despre care susţinea că a ameninţat- o. Mihaela Rădulescu mai afirma că acesta a ameninţat- o că îi va lua copilul şi că îi va pune droguri în poşetă pentru a fi apoi arestată. Potrivit poliţiştilor ilfoveni, Elan Schwartzenberg a cerut intervenţia Poliţiei în noaptea de 8 spre 9 martie, în jurul orei 1.00. El a sunat la 112, spunând că fosta sa soţie face scandal.

Reprezentantul taţilor discriminaţi din România acuză: «Mihaela Rădulescu e o mamă iresponsabilă»

“Diva îşi foloseşte copilul pentru a-şi şantaja fostul soţ!” Aceasta este poziţia pe care Bogdan Drăghici, preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.) din România, a luat-o în urma ultimelor declaraţii ale vedetei tv Mihaela Rădulescu. Libertatea a stat de vorbă cu cel care apără drepturile taţilor discriminaţi şi a aflat amănunte halucinante despre situaţia micuţului Ayan, copilul cuplului Rădulescu - Schwartzenberg.

Mai multe acuzaţii la adresa divei au fost lansate de Bogdan Drăghici, care nu ezită să o catalogheze pe Mihaela Rădulescu drept o mamă iresponsabilă. “Am observat că Mihaela şi-a plimbat fiul pe un ATV fără ca băiatul să poarte cască de protecţie. L-a expus inutil într-un act de exhibiţionism mediatic pe care nu îl înţeleg. Pentru mine este clar că este o mamă iresponsabilă! ”, ne-a spus reprezentantul taţilor discriminaţi.

Vrea să sesizeze Protecţia Copilului

Bărbatul, care este la rândul lui tată, a decis să sesizeze Protecţia Copilului şi să-i ofere lui Elan Schwartzenberg tot spijinul său în cererea de custodie a copilului. “Spun cu mâna pe inimă că Mihaela îşi foloseşte copilul ca instrument pentru a-l şantaja pe Elan. Probabil că acesta e şi motivul pentru care l-a luat de la fostul soţ”, povesteşte Drăghici.

În opinia preşedintelui T.A.T.A., singurul care are de suferit şi care va rămâne cu sechele este Ayan, care va avea cu siguranţă nevoie de psiholog. “Un conflict între părinţi nu este un lucru uşor de suportat pentru nimeni. Cu atât mai mult cu cât vârsta micuţului e atât de fragedă. La cinci ani, Ayan cu siguranţă e traumatizat şi va avea nevoie de o evaluare şi consiliere specializată”, ne-a spus cel care-l sprijină pe ta- tăl Elan Schwartzenberg.

Ceea ce l-a făcut pe Bogdan Drăghici să fie de partea lui Elan Schwartzenberg a fost modul în care realizatoarea tv îl întoarce, public, pe Ayan împotriva propriului său tată. “Copilul, pe care l-am ferit până acum de toate relele, a înţeles, în sfârşit, că tatăl lui îi face rău mamei lui”, scria Mihaela într-o scrisoare adresată săptămâna trecută unui ziar.( Alexandra Ariciu)

libertatea