Larisa a dat uitării clipele negre, petrecute alături de fostul soţ, campionul mondial Marian Drăgulescu, descoperindu-şi o nouă pasiune: muzica.

Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu a decis să înceapă o nouă viaţă, după ce campionul mondial a bătut-o, în propriul apartament, în toamna anului trecut. Astfel, în octombrie, Larisa şi-a luat cei doi copii şi s-a mutat definitiv la Reşiţa, în casa părinţilor săi.

Dar iată că nu au trecut decât câteva luni şi Larisa s-a întors, din nou, în Bucureşti. Motivul? Între timp, blonda s-a gândit să-şi facă propriul nume în show-biz-ul autohton şi să se lanseze în muzică. Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, ea a înregistrat prima piesă, „Dacă aş putea”, în colaborare cu solistul Fabio.

„Ne-am cunoscut după incidentul cu fostul ei soţ, prin intermediul unei prietene comune. Ne-am împrietenit şi ne-am gândit că nu ar fi rău să colaborăm şi pe plan muzical. Larisa nu are studii muzicale, dar s-a descurcat bine în studioul de înregistrări şi are o voce foarte frumoasă”, a declarat Fabio, pentru Click!.

Cei doi au înregistrat melodia la sfârşitul săptămânii trecute şi va fi finisată în cursul zilei de azi, iar de mâine Fabio şi Larisa vor începe să-şi promoveze ineditul duet la cele mai importante emisiuni TV. Dacă melodia se va bucura de succesul scontat, Larisa nu exclude posibilitatea de a continua pe acest drum muzical.

Larisa locuieşte în Bucureşti, la sora ei

Blonda şi-a lăsat copiii în grija părinţilor ei, la Reşiţa, iar de săptămâna trecută s-a mutat în Bucureşti, la sora ei, care locuieşte într-un apartament închiriat. Larisa va mai sta în Capitală până la sfârşitul săptămânii, întrucât este invitată la foarte multe emisiuni televizate, iar la sfârşitul săptămânii se va întoarce la Reşiţa, pentru a-şi revedea copiii.

Cine e Fabio?

Florin, alias Fabio, s-a lansat în muzică anul trecut şi a avut privilegiul să-i compună şi Mihai Budeanu de la 3rei Sud Est, trupa lui preferată. Solistul se pregăteşte de lansarea primului album, din care face parte şi melodia „Dacă aş putea”, pe care o cântă în duet cu Larisa Drăgulescu.

click