Compozitorul isi va oficializa relatia cu Oana in vara acestui an. Desi nu se asteapta la binecuvantarea fostei sotii, Mihai este hotarat sa-si intemeieze o familie alaturi de logodnica lui.
Numarul 13 pare sa-i poarte noroc fostului sot al cantaretei Nicola. Pe 13 iunie, Mihai Alexandru va rosti din nou juramintele in fata altarului, de data aceasta fata de Oana, femeia cu 15 ani mai tanara, alaturi de care traieste, de un an de zile, o frumoasa poveste de dragoste. Nunta va avea loc la Bacau, orasul natal al miresei, insa casatoria civila se va consuma, cu cateva zile inainte, la Bucuresti. Dupa patru ani de la despartirea de Nicola, Mihai a decis sa renunte din nou la burlacie. Iar motivul este cat se poate de simplu. “Anul petrecut cu Oana a fost mult mai frumos decat ceilalti trei dinainte la un loc”, ne-a declarat compozitorul. La nunta, invitati de onoare sunt Jonathan si Maria, cei doi copii ai lui Mihai din mariajul cu Nicola. Probabil, tot atunci, micutii vor primi explicatii despre faptul ca, in curand, vor mai avea un fratior. ”Am discutat destul de mult despre copii. E normal sa facem macar unul. Eu am deja trei, ea niciunul si e firesc sa devina, la un moment dat, mamica”, sustine compozitorul.
Desi vorbesc aceeasi limba, muzica, Mihai si Oana nu intentioneaza sa amestece profesia cu viata personala, asa cum s-a intamplat in cazul Nicolei. “Oana ma ajuta la studio. Scriem partituri impreuna, insa nu se va apuca de cantat pe compozitiile mele. Ea este pianista, dirijoare de cor academic si profesoara de muzica la “Dinu Lipatti”. Nu am avea de ce sa ne intersectam”,
ne-a declarat Mihai Alexandru.

“Suntem departe de a fi prieteni”

In ceea ce priveste relatia cu fosta sotie, Mihai sustine ca legatura este destul de subreda, desi nimeni nu a avut aceasta intentie. “Nu-mi doresc decat ca Nicola sa fie fericita pe drumul pe care l-a ales in viata. In momentul de fata suntem departe de a fi prieteni, insa asta nu ne impiedica sa ne vedem fiecare de viata lui”, sustine fostul sot al cantaretei.

(S.I.)
cancan