Aproape toate relaţiile fotbaliştilor importanţi s-au dus de râpă.

Fotbaliştii de top ai României nu au fost la fel de norocoşi în viaţa privată. Cei mai mulţi jucători care au făcut parte din “Generaţia de aur” au la activ câte o căsnicie eşuată sau câte o relaţie de lungă durată făcută praf.
Ilie Dumitrescu s-a despărţit de Letiţia (în foto), cu care s-a cunoscut în 1993. Cei doi au împreună doi copii, un băieţel, Toto (9 ani) şi o fetiţă, Mayra Daria (2 ani). Dumitrescu mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, Dani (19 ani) şi Sică (14 ani).

Adrian Mutu a divorţat de Alexandra (în foto), cu care are un băiat, Mario (6 ani), şi s-a recăsătorit cu superba Consuelo Matos Gomez, cu care are doi copii, Adriana şi Maya.

Bogdan Stelea s-a despărţit de Dana (în foto) în 2005, cu care are un băiat, Bogdan (17 ani). În luna martie a anului trecut s-a căsătorit cu creatoarea de modă Mirela Popa.

Gabi Balint s-a despărţit de Cătălina (în foto), cu care are o fetiţă, Ana-Denisa. Este şi acum burlac, pentru că nu mai are încredere în femei.

Miodrag Belodedici s-a despărţit, în 2002, de Sandra (în foto), cu care are o fetiţă de 10 ani, Zandalee. “Belo” nu s-a recăsătorit, dar trăieşte o poveste de dragoste cu o sârboaică.


Dan Petrescu a terminat mariajul cu Dana, cu care are doi copii, Chelsea (11 ani) şi Rebecca (14 ani). “Bursucul” s-a recăsătorit cu Adriana, cu care are un băieţel şi o fetiţă.

Florentin Petre a terminat o căsnicie de opt ani, după ce Cătălina, fosta soţie, a aflat de două relaţii extraconjugale ale fotbalistului şi a intentat divorţ. Au împreună doi băieţi, Patrick (11 ani) şi Denis (6 ani).

libertatea