Robin Williams nu se consideră un tată bun, dar recunoaşte că face eforturi în acest sens. Protagonistul filmului “Cel mai minunat tată din lume”, care  a fost lansat în cinematografe în acest weekend, consideră că pentru a avea o relaţie solidă cu cei trei copii ai săi mai are mult de muncă.

robin20williams

“Sunt mândru de copiii mei, dar nu întotdeauna lucrurile au venit de la sine. Este vorba de un proces  din care şi eu şi ei am făcut parte. Nu pot spune că sunt cel mai minunat tată din lume, întotdeauna este loc de mai bine, dar ştiu că-i iubesc”, a spus Williams.

Robin Williams are trei copii: un fiu din prima căsătorie,  Zachary(26 de ani), o fată, Zelda (20 de ani), actriţă în devenire, şi Cody, care anul acesta şi-a celebrat majoratul.

Actorul, care a avut probleme cu alcoolul în urmă cu câţiva ani, mărturiseşte că în momentele în care critică modul în care se comportă copiii lui, aceştia îi amintesc mereu de perioada în care s-a luptat cu dependenţa de alcool.

În “Cel mai minunat tată din lume”, regizat de Bobcat Goldthwait, Williams joacă rolul unui profesor de poezie al cărui fiu adolescent este invitat la şcoala unde acesta predă. Fiul acestuia se dovedeşte a fi un tânăr rebel şi nepoliticos, care moare. În acel moment, tatăl său încearcă să-i reabiliteze postmortem imaginea şi scrie un jurnal fals al copilului, care circulă prin şcoală şi ajunge să transforme dispreţul celorlalţi în idolatrie.

libertatea