Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor – T.A.T.A. indeamna parintii responsabili sa boicoteze concertele la care participa fiica artistei Nicole Formescu (Anderson), pentru a nu incuraja actiunile condamnabile ale unei mame ahtiate dupa publicitate si dupa profituri nemeritate, realizate cu pretul traumatizarii propriului copil. Alianta T.A.T.A. va sesiza si autoritatile responsabile cu protectia copilului din localitatile care vor gazdui concertele respective, pentru a monitoriza relatia parinte-copil si pentru a se asigura ca minora nu este victima unor abuzuri psiho-emotionale.
Muziciana Nicole Formescu s-a remarcat negativ printr-o continua instigare a propriului copil sa-si urasca tatal, fiind chiar autoarea unui videoclip muzical haluciant postat pe YOUTUBE. Mama in cauza isi face un titlu de “glorie” parentala din demersul sau agresiv de alienare parentala a propriei fiice, pe care a implicat-o in turnarea unui film oribil, care abunda de acuzatii la adresa tatalui copilei si de violenta de toate genurile. Copila este martora la dezlantuirile isterizate ale urii pe care o manifesta mama Nicole cu privire la fostul partener, care este si tatal copilei lor.

HALUCINANT

( VIDEOCLIP http://www.youtube.com/watch?v=_qOtryfg_og )

nicole_formescu11

Abuzurile psiho-emotionale asupra copilei sunt multiple, aceasta fiind tarata de mama sa in fata camerei de luat vederi  la emisiuni TV, in care parintele improasca cu noroi tatal fetitei si o pune pe micuta sa-i sustina manifestarile iresponsabile. Mama recunoaste cu seninatate ca i-a interzis de mult timp fostului partener sa-si viziteze sau sa comunice cu fiica sa, pentru a se razbuna pe el.

Parintele alienator Nicole Formescu nu uita insa sa-si maximizeze profiturile profesionale si financiare pe seama fostului partener balacarit public. Invocand ipotetice si indepartate legaturi de rudenie ale micutei pe linie paterna cu Michael Jackson si prezentand-o pe fetita drept urmasa unor megastaruri impresariate de celebra casa de productie Motown, mama Nicole cauta cu orice pret contracte pentru fiica sa. O prezinta pe minora drept o megavedeta internationala, care a vandut deja milioane de albume, fortand-o sa atinga niste limite insuportabile pentru un copil atat de mic. Insasi mama Nicole se prezinta drept un fost “copil-minune al Romaniei” in autobiografia postata pe Youtube, incercand probabil sa o transforme pe fiica sa in copil-minune la scara planetara. (http://ro.getalyric.com/asculta/w_TUv9MniPY/biografie_nicole_formescu_anderson_ )

nicole_formescu_psih

Joi, 27 august 2009, ora 20.00, la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul National Bucuresti, va avea loc un nou-concert marca AG Weinberger. Pe scena va aparea si fiica cantautoarei Nicole Formescu, o copila in varsta de 9 ani, ceea ce determina Alianta T.A.T.A. sa boicoteze concertul, sfatuind potentialii spectatori sa nu participe la manifestarea artistica, pentru a nu incuraja astfel demersurile iresponsabile are unei mame care foloseste propriul copil in lupta sa vindicativa cu tatal micutei Aiyana – Lee Anderson. Ignorand interesul superior al copilei, mama Nicole distruge relatia tata-copil, traumatizand deliberat minora.

nicole_sarut_formescu

Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor – T.A.T.A. va continua sa promoveze drepturile tatilor si ale copiilor acestora, chiar daca va trebui sa forteze autoritatile sa-si indeplineasca misiunea si sa vegheze la respectarea cadrului legal existent si la protejarea interesului superior al copilului.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0723.568.280, 0744.148.965, tel./fax 021.345.0123, asociatiatata@gmail.com, http://www.t-a-t-a.ro/.

PRESEDINTE,

Bogdan Draghici

 

7 PLUS - 10 octombrie 2009

Nicole Formescu: “Ayana Lee canta pentru adulti!”

Pentru ca lumea n-a cazut pe spate cand Nicole Formescu si fiica sa, Ayana Lee, au sosit in tara natala, cucoana s-a basicat frenetic si a dat vina pe “impresarul” Marian Niculescu. Ca sa nu ramana dator, acesta a dezvaluit niste secrete din culisele relatiei lui cu Formeasca. Ideea principal ar fi ca, dupa ce a constatat ca odrasla sa nu e primita, peste noapte, la Festivalul Mamaia si la Cerbul de Aur, mamitica s-a gandit sa i-o incredinteze pe Ayana Lee lui Florin Salam, pentru a o face manelista. Evident, nu are sanse de succes nici in acest domeniu, pentru ca fetita de opt ani, care “canta muzica pentru adulti” (citat din Formescu), are o pregatire muzicala jalnica, iar aerele de vampa, inoculate de muma personala, nu sunt de natura sa starneasca simpatia cocalarilor. In orice caz, madam Formescu e o mama odioasa!