Gata, şi-a revenit! Ionel Ganea a declarat pentru Click! că nu mai divorţează! Aceasta, după ce vinerea trecută înaintase cererea de divorţ la Judecătoria Buftea şi ieri fusese primul termen  în procesul pentru custodia copiilor, în regim de urgenţă.

„S-au acumulat tensiuni în cuplu, în ultima perioadă şi am acţionat impulsiv. Acum problemele noastre s-au rezolvat şi ne continuăm drumul în viaţă, împreună. Avem aceşti doi copii minunaţi pe care îi iubim enorm. Eu şi Dana am reuşit până acum să depăşim momente grele şi acest lucru îl vom face şi pe viitor”, a spus secundul dinamovist.

Temperamenul vulcanic al lui Ionel Ganea pare să fi fost şi punctul de plecare al procesului de divorţ intentat vinerea trecută.

Mai mult decât atât, fotbalistul înaintase aceleiaşi instanţe şi o hotărâre preşedinţială prin care cerea, în regim de urgenţă, custodia celor doi copii ai săi, Ioana, de 13 ani, şi George, de 10 ani.

Avocatul Florin Petrişor, reprezentantul fotbalistului, a lăsat să se înţeleagă, încă de ieri dimineaţă, o soluţionare fericită a cazului despărţirii lui Ionel Ganea de soţia sa.El a spus, la ieşirea din sala de şedinţe: “Ionel Ganea şi-a rezolvat problemele de cuplu. El este un temperament coleric, dar totul e bine când se termină cu bine!”.

FAM GANEA