La Sofia, Florentin Petre şi-a găsit liniştea şi pe plan sportiv, dar şi pe cel sentimental. La ŢSKA, sub comanda lui Ioan Andone şi alături de Daniel Pancu, mijlocaşul se simte excelent. Este iubit de fani, se luptă pentru titlu, iar sâmbătă a dat un gol cu capul, deşi, la 1,66 de metri, este cel mai scund jucător al echipei!
Mai mult, în afara gazonului, „Piticul atomic” trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Margarita Peychinska, „Miss Playboy” în Bulgaria, în 2002. „Mimi”, cum îşi alintă Florentin prietena, stă cu iubitul său şi cu băieţii fotbalistului din prima căsătorie, Patrick şi Dennis.

„E o fată deosebită, ne înţelegem foarte bine. Ea are grijă de copii, atunci când eu sunt în cantonament. Am încredere în «Mimi». Mă ajută foarte mult. Mă linişteşte”, ne-a povestit fostul dinamovist.

tata_petre2

“Ne-am cunoscut acum doi ani, într-o cafenea. Eu nu ştiam cine e ea, ea nu ştia cine sunt eu. Apoi am aflat cine e ea”, a explicat Petre.

Întrebat dacă are gânduri de căsătorie, Florentin a răspuns: “Deocamdată, mai aşteptăm. Eu abia am divorţat şi nu mă grăbesc”.

Dacă în viaţă personală nu şi-a făcut planuri pe termen lung, mijlocaşul de 34 de ani ştie ce vrea să facă după ce îşi va pune ghetele în cui: “Primul lucru, o să mă bag la raliuri, iar în paralel vreau să fac şi şcoala de antrenori”.

Petre ne-a dezvăluit şi filosofia sa ca tehnician.

“La mine un fotbalist indisciplinat nu va juca! Poate să-l cheme orice, poate fi şi vedeta echipei. Accept ca jucătorul are nevoie de distracţie, dar totul cu limită. Nu bei până cazi sub masă, bei şi tu un pahar de vin sau de whisky, că am înţeles că asta beau fotbaliştii mai nou, deşi eu n-am băut whisky în viaţa mea. Nici nu ştiu ce gust are. De fapt, eu nu am mai băut alcool de zece ani”, a încheiat Petre.

CLICK, 17 martie 2010