Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor - T.A.T.A. va organiza MARTI, 1 IUNIE 2010, de ZIUA COPILULUI, in fata sediului Guvernului Romaniei, MITINGUL BEBELUSILOR, pentru a determina Cabinetul Boc sa renunte la masura reducerii indemnizatiei pentru concediul de crestere si ingrijire a copilului cu varsta pana la doi ani. Sunt asteptati sa participe la protest parintii afectati de masura iresponsabila anuntata de guvernanti, care vor fi asteptati impreuna cu bebelusii si care vor fi dotati cu scutece absorbante de unica folosinta. Cca 200 000 de mii de parinti sunt amenintati de Guvernul Romaniei cu reducerea indemnizatiei garantate de statul roman, fiind vizati  asadar si cca 35 000 de tatici aflati in concediul de crestere a copilului.

Alianta T.A.T.A. cere guvernantilor sa prezinte cifre concrete opiniei publice privind economia pe care o va realiza Guvernul Romaniei pe seama bebelusilor. Cate avioane militare F-16 pot fi achizitionate cu banii recuperati de la familiile tinere, inalt calificate profesional, care au platit taxe si impozite proportionale cu veniturile realizate? Cate case de protocol pot fi intretinute de statul roman si puse la dispozitia unor demnitari ahtiati dupa imbogatire fara justa cauza, daca sunt infometati bebelusii pentru ca protipendadei certate cu legea si cu bunul-simt sa-i fie bine si pe timp de criza? Cati clienti politici care paraziteaza sectorul public si capuseaza bugetul public pot fi cadorisiti cu contracte supraevaluate si salarii sau indemnizatii nesimtite, pe seama tinerilor familii care sunt traumatizate deliberat de Cabinetul Boc? Cate campanii militare in afara granitelor tarii pot fi finantate pe seama generatiei de bebelusi compromisa de masurile sadice ale guvernantilor?

Alianta T.A.T.A. cere Presedintelui Romaniei, Guvernului si Parlamentului sa gaseasca solutii responsabile pe timp de criza, orientandu-se spre combaterea coruptiei generalizate si a evaziunii fiscale, spre eliminarea clientelei politice care devalizeaza bugetul de stat, spre concedierea personalului-capusa adus doar pe criterii politice in functii si in demnitati publice sau in consilii de administratie care dreneaza banul public spre buzunarele politice ale unor impostori sau chiar ale unor infractori.

In plina actiune de agresare a familiei si a copiilor de catre guvernanti, Cabinetul Boc a subordonat practic Autoritatea Nationala pentru Protectia Familiei si a Drepturilor Copilului (ANPFDC)  Patriarhiei Ortodoxe Romane, pentru ca a numit la conducerea ANFPDC un cleric activ, care face naveta intre altar si biroul guvernamental, care cumuleaza cele doua salarii, care locuieste in casa parohiala si care a fost filmat in timp ce devaliza cutia milei. Cumulul salarial nesimtit si impostura de la varful ANPFDC sunt simptomatice pentru “peformanta” guvernamentala. Este incredibil cum premierul Boc ignora faptul ca Romania este un stat laic si aduce oficial Biserica Ortodoxa Romana la guvernare, alegand drept liant intre Palatul Victoria si Palatul Patriarhal un presedinte-cleric compromis si compromitator, in persoana diaconului Alexe Cristian Gabriel, sub deviza “SI POPA SI HOT SI PRESEDINTE”.

Detalii privind MITINGUL BEBELUSILOR si informatii suplimentare se pot obtine  la tel. 0723.568.280, 0744.148.965, tel./fax 021.345.0123, asociatiatata@gmail.com, http://www.t-a-t-a.ro/.

 

PRESEDINTE,

Bogdan Draghici