Dependenta de droguri a sotiei lui Cheloo de la Parazitii a impins-o la gesturi necugetate, inclusiv acela de a incerca sa-si recupereze cu forta copilul din grija parintilor ei.

Inca de la doua luni, baietelului lui Cheloo, Stefan Mihai, a fost lasat in grija parintilor Danielei, din cauza ca tanara suferise o depresie postnatala. In plus, parintii si sotul ei erau ingrijorati de faptul ca aceasta devenise dependenta de droguri si era violenta, asa ca au decis sa indeparteze copilul.
Un martor a povestit in exclusivitate pentru ziarul CANCAN ca, la sfarsitul lunii mai, Daniela si Cheloo au fost protagonistii unui scandal de proportii, desfasurat in plina strada, in apropierea locuintei celor doi. “Ea il furase pe Stefan Mihai. Si toata familia alerga dupa ea cu masinile sa ia copilul. Cand au blocat-o in trafic a inceput circul. S-au certat groaznic, fiecare chemand politia. Totul a durat vreo trei ore”, ne-a declarat o persoana care doreste sa isi pastreze anonimatul. Pe de alta parte, surse din interiorul politiei ne-au confirmat scandalul, dar si faptul ca ambii certareti au fost amendati.
In prezent, Daniela este internata la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde este tratata pentru dependenta de amfetamina.
tata_cheloo

CANCAN, 8 iulie 2010