Christian Sabbagh este, din nou, un bărbat fericit. El a reuşit să se impace cu soţia, Louise, cu doar cateva zile inaintea infăţişării la tribunal, pentru pronunţarea divorţului. Cei doi au redevenit o familie duminică-seară, după ce vedeta TV a făcut un gest foarte romantic.

“Simt că plutesc de fericire! Chiar dacă eram convins că ne vom împăca şi am sperat tot timpul că nu vom oficializa despărţirea noastră, că vom reveni la sentimente mai bune, nu ştiam când va avea loc evenimentul. Ieri-seară (duminică, n.r.) am mers să le văd pe Louise şi pe Yasmine Anne-Marie, fetiţa mea, şi i-am dus

soţiei mele 101 trandafiri. Coşul cu flori era o aluzie la copilul nostru. La naşterea fetiţei i-am dus tot atâţia trandafiri. Ea a zâmbit şi aşa m-am împăcat cu soţia mea. Sunt fericit, în sfârşit pot spune că sunt din nou un bărbat «întreg»”, ne-a mărturisit, bucuros, Christian Sabbagh.

sabbagh-tata

S-au despărţit în urmă cu două luni

Louise şi Christian s-au cunoscut în 2002, pe holurile Poliţiei Capitalei, ea lucrând la biroul de presă. Doi ani mai târziu, ei s-au căsătorit, iar la sfârşitul lui 2008 a venit pe lume fetiţa lor, Yasmine Anne-Marie, care acum are un an şi jumătate. În urmă cu două luni, din cauza certurilor, cei doi au decis să divorţeze, iar înfăţişarea la tribunal, pentru oficializarea despărţirii, urma să aibă loc săptămâna aceasta. “Niciodată, în- tr-o căsnicie, nu trebuie să existe ambiţii şi orgolii. Când le-am lăsat, a venit şi împăcarea, iar acum suntem din nou o familie, iar fetiţa noastră va fi crescută aşa cum trebuie, de ambii părinţi”, ne-a mai spus prezentatorul ştirilor Kanal D de la ora 19.00.