Au trecut mai bine de 6 ani de când milionarul Dan Şucu a ales să-şi întemeieze o altă familie împreună cu Diana Lăscărescu, părăsindu-şi soţia şi pe cele două fiice. Extrem de supărată la vremea aceea, Ioana, fiica cea mare, a revenit de puţin timp la sentimente mai bune. S-a maturizat, deşi are doar 23 de ani şi două afaceri pe mână, şi a înţeles că părinţii săi sunt fericiţi unul fără celălalt. Îşi vizitează frăţiorii vitregi, însă prietenia cu noua soţie a lui Dan Şucu nu o interesează sub nici o formă.

Cel mai scump divorţ din România, petrecut în urmă cu patru ani, a făcut multă vâlvă în presă şi, mai mult decât atât, a tulburat extrem de tare viaţa unei familii care părea perfectă. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca Dan şi Camelia Şucu să divorţeze, mai ales că aveau o afacere puternică împreună şi două fiice minore, foarte ataşate de ambii părinţi. Ioana, fiica cea mare a foştilor soţi Şucu, recunoaşte că a suferit foarte mult la vremea aceea şi mult timp nu a vrut nici măcar să-i vorbească tatălui său. Între timp s-a maturizat şi încet, dar greu a ajuns să respecte decizia părinţilor săi şi să-şi înţeleagă tatăl, care s-a îndrăgostit de o altă femeie. “Nu petreceam foarte mult timp nici când era cu noi, însă o perioadă am întrerupt orice dialog. Oricum ar fi, un tată care e acasă, e acasă şi unul care nu este, nu este. Se schimbă complet lucrurile atunci când nu mai locuieşti împreună cu el şi el are altă familie. Abia anul trecut am început să comunicăm şi să ne vedem mai des. Acum ne vedem aproape în fiecare zi, pentru că el are biroul aici, lângă restaurantul de care mă ocup eu. Poate m-am maturizat şi eu, am crescut şi am început să înţeleg unele lucruri. Luaţi individual, părinţii mei sunt foarte fericiţi aşa, despărţiţi”, ne-a împărtăşit Ioana. În ceea ce priveşte noua familie a Ioanei Şucu, “prinţesa mobilei”, aşa cum au fost numite ea şi Cristina, sora ei mai mică, Ioana ne-a spus că îşi cunoaşte fraţii vitregi, însă pe Diana Lăscărescu doar o tolerează. “Tatăl meu are doi băieţei, unul de 3 ani şi unul de 1 an. Nu am nici o problemă cu cei mici, ba chiar îi vizitez în casa tatălui meu, ne jucăm, ieşim în parc sau vin ei aici la restaurantul meu, pentru că este amenajat un loc special pentru copii. Este greu să-i explici unui copilaş de 3 ani că are o soră de 23, însă dacă îi duc o jucărie sunt cea mai bună prietenă a lui.”, a declarat Ioana pentru “Puterea”.

Se mărită după 30 de ani

Spre deosebire de Cristina, fiica cea mică a patronului Mobexpert, care a apărut mai des în presa mondenă, dată fiind viaţă amoroasă tumultuoasă pe care o are de la o vârstă fragedă, Ioana se ţine la distanţă. “Nu-mi place să ies prea mult. O fac atunci când mă roagă mama să o însoţesc undeva, dar în rest sunt foarte ocupată cu afacerile. Nu am prieteni în lumea mondenă, pentru că toţi prietenii mei sunt oameni normali. Nu-mi place să-mi expun viaţa şi evit să apar altfel decât prin realizările mele profesionale. Am o relaţie de doi ani, însă prietenul meu nu este persoană publică. Este medic stomatolog, abia a terminat facultatea. El m-a ajutat să renovez restaurantul. La începutul relaţiei, mă gândeam la căsătorie, însă, în timp, am zis că nu este momentul. Mă mărit după 30 de ani, pentru că nu mă văd stând degeaba acasă, la cratiţă şi crescând copii”, ne-a spus Ioana.

PUTEREA