Surpriză de proporţii pe platourile din Buftea pentru actorul Răzvan Fodor. În timp ce filma o secvenţă, Răzvan a avut parte de o vizită surpriză - soţia lui, Irina, a venit direct de la ecograf să-l anunţe că vor avea o fetiţă.
Emoţionat, actorul a rămas, preţ de cåteva clipe, fără cuvinte. Răzvan spune că, dacă ar fi să se ia după predicţiile prietenilor, atunci era normal să devină tată de fată.
„Se spune să nu crezi în superstiţii. Nici noi nu am crezut, pånă cånd nu ni s-a întåmplat. Încă de cånd am aflat că Irina este însărcinată, prietenii au început să se joace de-a ghicitul sexului copilului: i-au pus sare în cap, aţă la verighetă, au calculat în funcţie de calendarul chinezesc şi au dat verdictul: o să fie fetiţă. Ei bine, au nimerit-o“, spune Răzvan.
Se pare că şi doctorul a fost de acord cu ei, pentru că ultima ecografie a arătat că Răzvan şi Irina sunt părinţii unui bebeluş sănătos, în proporţie de peste 90% de sex feminin.
„Este destul de greu să descrii poza unei ecografii la telefon fără să îţi bagi soţul într-o ceaţă totală aşa că m-am înfiinţat direct pe platouri“, mărturiseşte Irina.

tata_fodor
„Da, şi aşa am primit eu vestea că voi fi tatăl Dianei! Culmea, noi doar pentru fetiţă aveam pregătit numele, pentru băieţel eram în căutări. Am întors ecografiile pe toate părţile, m-am minunat, i-am numărat degeţelele de la månă, are 5, sincer m-am gåndit că are nasul cam mare dar m-a liniştit Irina, care mi-a explicat că acelea nu sunt nici pe departe trăsăturile fizice finale ale copilului“, spune emoţionat Răzvan Fodor.
CURENTUL