Abandonata cand nu avea nici doua luni, Laurette Atindehou are prilejul dupa 23 de ani sa-si cunoasca in sfarsit tatal. Desi Christian Atindehou si-a exprimat dorinta ca ea sa-l viziteze, aceasta declara ca nu crede, cel putin deocamdata, ca va face acest pas.
Laurette declara ca a ajuns sa-i vorbeasca tatalui ei de aproximativ un an si ca singura modalitate de comunicare este prin intermediul internetului. Se pare ca tatal mulatrei ar fi vazut acum ceva vreme cateva poze cu Laurette pe un site de socializare si de atunci isi doreste sa o cunoasca in realitate.

tata-laurette
Laurette ne-a declarat ca nu stie care sunt adevaratele intentii ale tatalui ei si ca este adevarat ca i-a propus sa-l viziteze si sa-si cunoasca radacinile, poate chiar tribul din care se trage familia ei. “Mi-a propus sa vin in Africa si sa-i cunosc pe cei trei frati ai mei si ca imi va plati el drumul pana acolo. Ar fi o experienta frumoasa sa-l cunosc, dar in acelasi timp nu sunt hotarata 100% ca vreau sa fac acest lucru. Am sa vad”, sustine fotomodelul. De asemenea, tanara ne-a precizat ca nu-i poarta ranchiuna, insa toata situatia asta este putin ciudata pentru ea: “…acum probabil ca este mandru de mine, dar pana acum unde a fost?”.
CANCAN

Mama lui Laurette ii interzice acesteia sa ia contact cu tatal african: “Sa stea in banca ei”

In urma articolului aparut in CANCAN, in care se preciza ca tatal mulatrei Laurette o invita pe aceasta in Africa pentru a se cunoaste, mama ei, Cornelia, a avertizat-o ca nu este cazul sa faca acest gest.

“Aproape 25 de ani nu am stiut nimic de el, nu a dat nici macar un telefon sa se intereseze de soarta noastra. Nu l-a interesat daca am ce sa-i dau sa manance, daca am bani sa o imbrac, sa o intretin”, asa isi incepe Cornelia, mama lui Laurette, marturisirile. Dezamagita de comportamentul barbatului cu care a conceput-o pe fiica ei, femeia incearca sa o convinga pe Laurette sa nu accepte invitatia tatalui sau: “Sa stea in banca ei, acasa, in tara ei. Aici are parte de toata dragostea mea si a iubitului ei, Mihai. Nu are nevoie de tatal ei”. Cornelia ne-a mai precizat ca Laurette nu are nevoie sa mearga pana in Africa sa-si cunoasca fratii, pentru ca are unul aici in tara, pe care il stie. Fratele ei vitreg se numeste Arold si tine legatura cu Laurette pe internet.