anghelMonica si “Gughy” sunt doi parinti fericiti. Duminica dupa-amiaza, profitand de vremea frumoasa de afara, ei au iesit la plimbare cu fiul lor, Aviv Alexandru, pe care il alinta “Pupuleana”.

Monica Anghel traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. In decurs de mai putin de un an, artista si-a intemeiat o familie si a nascut un baietel, cuminte foc, de toata frumusetea. Copilul, poreclit de parintii lui “Pupuleana”, o forma de alint derivata din faptul ca este foarte pupat, implineste zilele acestea doua luni si, cu aceasta ocazie, familia sa a decis ca poate sa iasa… in lume. Prima sa plimbare prin parc a avut loc duminica dupa-amiaza, in Parcul Carol, unde bebelusul a venit insotit de celebra sa mamica si de tatal sau, “Gughy”, angajat al Ministerului de Interne.

 

Desi au incercat sa se camufleze alegand tinute de inspiratie militara, Monica Anghel si sotul ei, “Gughy”, au fost recunoscuti si felicitati de trecatori. De cum a dat cu nasul de aer curat, Aviv Alexandru si-a proptit obrajorul micut pe umarul tatalui sau si a adormit linistit, fara sa ii pese ca persoanele din jur se uitau curioase la el. “Ghemotocul acesta, caruia noi ii spunem “Pupuleana”, ne-a schimbat viata radical. Daca este schimbat si satul, nici nu ii simti prezenta. Si doamna doctor este foarte incantata de evolutia sa, pentru ca are 5,600 kilograme si 57 de centimetri, iar miercurea acesta o sa implineasca doua luni”, ne-a declarat Monica Anghel, fericita, marturisindu-ne ca la anul ar dori sa dea nastere altui copil.
CANCAN