Cântăreţul moldovean Pavel Stratan intenţionează să doboare recordul stabilit de fiica sa, Cleopatra, pe care a îndemnat-o să scoată un album la trei ani, punându-l să cânte pe fiul său de numai doi ani, Cezar, situaţie care i-a atras criticile psihologilor.

După câţiva ani de succes, Pavel Stratan a intrat într-un con de umbră din care vrea să iasă cu ajutorul fiului său de numai doi ani, pe nume Cezar. Presa de peste Prut susţine că artistul este disperat că nu mai are bani, aşa că s-a gândit să repete lovitura dată cu fetiţa lui, Cleopatra, care a scos primul album la numai trei ani, şi să înregistreze acum câteva piese cu fiul său.

 

După ce a anunţat că va scoate un album pe care va interpreta şi micuţul Cezar, psihologii din Republica Moldova l-au sfătuit să aibă foarte multă grijă pentru că ar putea provoca o traumă copilului. “Un copil atât de mic nu trebuie să stea mai mult de 15 minute în studioul de înregistrări, pentru că, altfel, va deveni stresat şi epuizat. Ar fi bine ca tatăl său să consulte un psiholog şi un medic terapeut, pentru a vedea starea fizică şi psihologică a micuţului”, a declarat Diana Ştefăneţ, psiholog specialist din Chişinău, pentru “Apropo Magazin”.

Conaţionalii lui Pavel Stratan nu privesc cu ochi buni faptul că artistul îşi pune copiii la muncă de la o vârstă atât de fragedă, pentru că, dacă ei sunt talentaţi, publicul va remarca acest lucru şi mai târziu, când ei vor fi adolescenţi. Psihologul din Moldova l-a avertizat pe Stratan ca, dacă va observa că micul Cezar plânge des, are somn neliniştit sau refuză să mănânce, să întrerupă neapărat activitatea muzicală a fiului său, pentru a evita producerea unei traume.

CANCAN