Cristina Rus consideră că una dintre cele mai bune reţete pentru slăbit este să ai grijă de un copil nou-născut. Aşa a explicat cântăreaţa pierderea rapidă a kilogramelor, după naştere şi revenirea la silueta de dinainte de sarcină.

“Am reuşit să revin la silueta de dinainte de naştere, datorită fiul meu în vârstă de şapte luni cu care mă joc în fiecare zi. Totul s-a schimbat după ce am devenit mamă. E altceva, este o nouă viaţă, practic te vezi pe tine prin copilul tău. Primul cuvânt pe care l-a spus fiul meu a fost “tata”, ceea ce înseamnă că voi mai face un băiat, că aşa se zice în popor. Îmi doresc foarte mult să îi mai fac un frăţior sau o surioară fiului meu”, a declarat Cristina Rus, pentru Acasă TV.

Cristina a negat faptul că s-a căsătorit din interes cu milionarul Dragoş Bălteanu, enumerând calităţile partenerului ei de viaţă.

“Soţul meu este un om foarte bun, este un om extraordinar, este deştept, este frumos, are toate calităţile şi tocmai de aceea am acceptat cererea lui în căsătorie”, a mărturisit cântăreaţa.

CANCAN

 

Cristina Rus este o femeie împlinită. Are o famile minunată, un soţ iubitor, un copil frumos şi cuminte, iar luna viitoare îşi va relansa şi cariera muzicală.

 

Momentan, artista se dedică în totalitate băieţelului său, micuţul Dragoş junior.

De când a devenit mamă, priorităţile Cristinei Rus s-au schimbat radical. Acum, pe primul loc în viaţa sa este micuţul Dragoş junior (7 luni), care îi ocupă toată atenţia.

Cristina şi soţul său, Dragoş Bîlteanu, îl scot frecvent în parc, la aer curat, şi abia dacă se pot dezlipi de el câteva minute.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe cântăreaţă şi pe soţul său la o plimbare, împreună cu băieţelul lor şi cu bona acestuia. Dragoş este extrem de protector cu micuţul şi îl strânge tandru în braţe.

tata-bilteanu

Dragoş junior se simte în largul lui în braţele tatălui şi se lasă furat de un somn adânc pe umărul acestuia.

CLICK