Fostul vocalist al legendarei trupe Phoenix si-a lansat, miercuri seara, al doilea album cu cele mai cunoscute melodii din repertoriul lui. Pe langa fiica sa, Ana Baniciu, pe scena au mai urcat fostul vocalist de la Compact, Leo Iorga si Ioan Gyuri Pascu, care au tinut Sala Palatului in picioare aproape doua ore.

Dupa ce in 2008 a lansat “Best of vol. 1″, Mircea Baniciu s-a tinut de promisiune si, dupa doi ani, a revenit cu cel de-al doilea album, ce cuprinde melodii precum ”Esarfa in dar”, “Cu tine in gand”, “Himera” sau “Scrisoare de bun ramas”. Sala Palatului s-a dovedit neincapatoare pentru cei veniti sa il asculte pe artist. Publicul, in majoritate unul feminin, s-a manifestat ca la un veritabil concert de rock, cantand si aplaudand, in picioare, pe tot parcursul spectacolului.

tata-baniciu

Pe scena, fostul vocalist de la Phoenix si Pasarea colibri a fost ajutat de Leo Iorga (ex-Compact, ex-Cargo) si Vlady Cnejevici, printre invitati numarandu-se fiica sa, Ana, cu care a cantat in duet, si Ioan Gyuri Pascu. In sala s-au aflat, pe langa iubita sa, Alina Nemesh, cu care are un copil de cinci ani, si Anca Turcasiu sau Zoli de la Sistem, care au cantat si au dansat pe toata durata concertului. La final, ei au stat alaturi de alte zeci de persoane pentru a obtine un autograf de la Mircea Baniciu.
CANCAN