Bogdan Toader, regizorul vedetelor, e în pericol de moarte în fiecare clipă, el suferind de un anevrism cerebral care trebuie operat de urgenţă, dar nu are banii necesari intervenţiei.

“I-am promis fetiţei mele de doi ani şi trei luni, Analis Maria, că o să trăiesc pentru a petrece Crăciunul împreună cu ea. Oricum, acum pot muri şi de la un strănut, aşa că nu ştiu dacă voi putea să mă ţin de cuvântul dat”, ne mărturiseşte Bogdan Toader, unul dintre cei mai prolifici regizori din show- biz- ul românesc.

El ne-a spus că, pentru a scăpa cu viaţă din această încercare, are nevoie de 5.000 de euro pentru a se opera. “Cred că Dumnezeu mă iubeşte, dacă n-am paralizat după atacul vascular suferit. Mi-am întrerupt activitatea, am lichidat mai tot din cauza crizei, dar şi din cauza problemelor mele de sănătate, pentru care a cheltuit toţi banii. Însă îmi doresc să prind momentul când mă voi reîntoarce la treabă”, ne-a mai spus regizorul care a colaborat cu Ştefan Bănică jr, Lavinia ex-Spicy, Blondy, Anna Lesko, Compact, Mihai Mărgineanu sau Delia.

tata-bogdan-toader

Cei care vor să-l ajute pe regizor, o pot face prin intermediul adresei de e-mail regizor bogdantoader@gmail.com.

LIBERTATEA