tata-sauvageViaţa bate filmul! Craig Le Sauvage (34 de ani) şi-a ales-o ca soţie pe Joanne Watson (39 de ani), care are deja 15 copii dintr-o altă căsătorie. ”Mama eroină” e acum însărcinată din nou.

Povestea Joannei Watson, o femeie cochetă şi mereu îngrijită din localitatea Guernsey care a născut 15 copii cu primul soţ şi acum se mărită cu un alt bărbat, şochează Marea Britanie. Chiar dacă trebuie să pregătească mese pentru atâtea guri şi are de spălat camioane de rufe pe lună, Joanna arată tot timpul ca şi când ar fi scoasă din cutie.

Nu este de mirare că, deşi are atâţia copii, a fost aleasă de soţie de Craig Le Sauvage, un bărbat cu 5 ani mai tânăr decât ea. Femeia a fost căsătorită timp de 22 de ani cu John, un transportator care începuse să bea la greu. Se certau îngrozitor şi Joanna a preferat să divorţeze în urmă cu doi ani, când era însărcinată cu cea mai mică fetiţă.

Craig şi Joanne s-au pozat cu 11 dintre copiii ei, ceilalţi patru fiind căsătoriţi şi plecaţi la casele lor

 

Nu se gândea să se mai recăsătorească vreodată, dar în această vară a cedat insistenţelor vecinului său, Craig, care s-a îndrăgostit de ea. Joanne îi face şi lui un copil şi vor face nunta curând.

Toată lumea se miră de curajul bărbatului, având în vedere că familia uriaşă are nevoie de 1.500 de euro pe lună numai pentru mâncare.

CLICK