Libertatea vă prezintă in exclusivitate primele imagini cu cel de-al cincilea nepot al răposatului Ion Dolănescu, născut cu cateva zile in urmă, la o clinică din San Jose, Costa Rica.
Darius e cel de-al treilea copil al lui Dragoş Dolănescu şi a venit pe lume vinerea trecută, având la naştere 2,6 kg şi 43 cm. “Am avut emoţii foarte mari şi mi-au dat lacrimile de fericire!”, ne-a declarat Dragoş Dolănescu. “Darius seamănă leit cu tata şi şi-a dat drumul foarte bine… N-a mai fost nevoie să-l ţină în incubator. A reacţionat foarte bine. E bine, sănătos, mănâncă foarte bine şi pentru asta medicul i-a dat drumul acasă încă de sâmbătă, la numai o zi de la naştere”, ne-a mai spus Dragoş. În privinţa botezului, Dragoş crede că acest eveniment va avea loc anul viitor. Şi pentru că familia sa din Costa Rica este catolică, fiul cel mic al lui Dolănescu îşi va boteza băiatul şi în religia catolică, şi în cea ortodoxă.

dolanescu

El al treilea copil al lui Dragoş

Darius mai are un frăţior, Ion (6 ani) şi o surioară, Maria de Jesus (11 ani), dar şi doi verişori în România: Vlad Ionuţ (2 ani) şi Ioana Maria (5 luni). Ion Dolănescu a murit în urmă cu un an şi jumătate şi nu a mai apucat să-şi vadă cel de-al cincilea nepot.

LIBERTATEA