N-are serviciu, nu e nici vreun Don Juan, dar, cu toate acestea, femeile sunt cucerite de farmecul lui. Este vorba despre un englez sarac-lipit prin patul caruia au trecut 12 tinere, cu care are 13 copii la numai 25 de ani. Alte trei iubite sunt gravide, una cu gemeni, englezul urmand ca, peste numai cateva luni, sa stranga in brate alti patru mostenitori.

Britanicul Keith Macdonald este mai tare decat celebrul Casanova, prin patul lui trecand un numar impresionant de femei. La doar 25 de ani, tanarul, care este somer si pretinde ca nu poate munci deoarece are probleme cu spatele, are deja 13 copii cu 12 femei diferite. Mai mult de atat, Keith, care s-a logodit de trei ori in trei luni, se pregateste din nou sa devina tata. Doua dintre femeile cu care s-a cuplat in ultima vreme l-au anuntat ca sunt gravide, in timp ce o a treia, Danielle Little, o tanara cu care s-a iubit prin luna septembrie, a aflat de curand ca asteapta gemeni. Cat despre fericitul tata, acesta nu intentioneaza sa treaca prea curand pe la altar cu niciuna dintre femeile cu care are copii. “Cand am aflat ca sunt gravida, am vrut sa avortez, dar Keith mi-a zis ca nici nu vrea sa auda de asa ceva. Daca o sa am un baietel, o sa il botez Laken”, a declarat Clare Bryant, care s-a despartit de Keith acum zece zile. “Nu sunt de acord cu avortul, dar adevarul e ca nu prea mai vreau copii. Am suficienti. Din cauza aceasta folosesc mereu prezervative, dar nu e vina mea ca se rup”, a spus prolificul tata englez.

tata_record_uk

Intrucat sustine ca are grave probleme cu spatele si nu poate munci, Keith Macdonald traieste din mila autoritatilor, care i-au dat o locuinta cu doua camere si ii platesc pensie pe caz de boala. Oficialitatile britanice le ofera lunar si o pensie alimentara tuturor odraslelor lui Keith, suma care, pana cand copiii vor ajunge la 18 ani, va depasi 2,4 milioane de euro.
CANCAN