După mai bine de trei ani de torturi, o feţiţă de patru anişori, din comuna Cîmpuri, judeţul Vrancea, şi-a dat ultima suflare duminică. Cel care a torturat copila în toţi aceşti ani este tată vitreg al fetei. Coşmarul micuţei Georgiana Mădălina Ciobotaru a început pe când fata avea doar şapte luni.
Mama ei, Daniela Munteanu (22 de ani) a divorţat de tatăl natural al fetiţei şi s-a mutat cu un alt bărbat, Ion Neagu (36 de ani). Acesta din urmă a acceptat ca iubita să-şi aducă plodul în casa lui doar ca să pună mâna pe pensia alimentară în valoare de 400 de lei. Însă banii nu l-au făcut mai bun pe Ion Neagu. Rudele şi vecinii spun că Georgiana era snopită în bătaie.

“O bătea pe fată cu băţul. Şi eu am luat bătaie că m-am băgat să o apăr”, ne-a spus vecina Dionisia Fuică (48 de ani).

Tatăl natural al fetei, Viorel Ciobotaru (33 de ani), era ţinut departe de micuţă. “Fosta soţie nu m-a lăsat deloc să o văd”, ne-a spus tatăl Georgianei. Mama fetiţei, Daniela Munteanu spune că a fost avertizată de concubin că va ucide copilul.

“Duminică s-a enervat că fata nu s-a mai putut ridica de pe scaun. O durea piciorul de la bătaia încasată de la Ion”, ne-a spus femeia.

Ion Neagu a fost arestat pentru 29 de zile pentru omor deosebit de grav.

Daniela Munteanu, mama fetei: “Mereu spunea că fata asta a mea o să moară de mâna lui, pentru că este făcută cu altul”.

Viorel Ciobotaru, tatăl natural: “Am auzit că o punea pe Georgiana cu mânuţele pe plită, ca să o pedepsească”.

CLICK