Ioan Nuţă (45 de ani), din Alba Iulia, a primit, zilele trecute, cel mai frumos cadou de Sărbători. El a mizat la pariuri sportive 20 de lei şi a câştigat 543.324 de lei. Asta nu l-a împiedicat însă să-şi vadă în continuare de meseria lui: vânzător de fructe şi legume. Si mai ales TATIC!

Ioan Nuţă este un simplu vânzător de legume şi, chiar dacă a câştigat 543.324 de lei la pariuri sportive, nici nu se gândeşte să renunţe la piaţă. “Asta e slujba mea. Săptămâna viitoare trimit maşina după marfă, să aducă fructe şi legume. Vin Sărbătorile şi trebuie să vând bine. Mă duc apoi la rude câteva zile şi, de anul viitor, înapoi la piaţă. Nu mi-e ruşine cu ce fac şi nici nu renunţ la meseria mea”, ne-a declarat hotărât norocosul parior.

Îi va cumpăra fiicei sale o casă
Vestea câştigului său a făcut repede înconjurul pieţei în care îşi desface marfa. Ceilalţi vânzători îl strigă acum “milionarul” sau “patronul”. Nuţă nu şi-a pierdut însă capul. Mai ales că banii câştigaţi au venit într-un moment foarte potrivit. Acesta este divorţat şi are în grijă fetiţa de 10 ani rezultată din căsnicia eşuată. Pentru a se putea descurca, bărbatul a făcut mai multe împrumuturi la bancă, ajungând la o datorie de peste 60.000 de lei, pe care o poate achita acum cu uşurinţă. “O să am grijă de fata mea, să îi fac un viitor sigur, să nu se confrunte cu greutăţile prin care am trecut eu. O să-i iau un apartament sau chiar o casă”, ne-a dezvăluit Ioan Nuţă.

tata-nuta

LIBERTATEA