După ce mama ei, Adriana Iliescu, a stabilit un record mondial aducând pe lume o fetiţă la 67 de ani, Eliza uimeşte şi ea: a început să meargă la şcoală la doar 5 ani!

Minunea a fost posibilă după ce Eliza a trecut mai multe teste care au arătat că micuţa este pregătită psihologic să intre în clasa întâi. Ea merge la Şcoala Generală nr. 164 din Capitală. “La doar câteva zile după începerea cursurilor a luat primul calificativ, cel de «foarte bine», la matematică”, a declarat, aseară, mama fetiţei, la emisiunea “Poveştiri adevărate”, de la Acasă TV. În vârstă de 72 de ani, Adriana Iliescu a declarat că e foarte mândră de realizările Elizei.

Micuţa vrea să devină avocat

eliza-iliescu

“Mă scol de la şase să pregătesc copilul de şcoală. Dimineaţa, când se trezeşte, văd pe chipul ei că îi place să meargă la ore”, a mai spus Adriana Iliescu. “Speram să devină profesoară de limba română, ca mine, dar ea vrea mai mult să se facă avocat”, a mai dezvăluit mama-record. Pe 16 ianuarie 2005, când avea 67 de ani, Adriana Iliescu a intrat în “Cartea Recordurilor” drept cea mai vârstnică femeie din lume care dădea naştere unui copil.

iliescu-eliza

LIBERTATEA