Faptul ca Andra si Catalin Maruta vor deveni parinti nu mai e nicio surpriza. Prezentatorul emisiunii Hapy Hour, de la Pro TV, marturiseste ca atunci cand a aflat ca va fi tata a fost cel mai fericit moment din 2010, iar de atunci traieste cele mai placute emotii din viata sa, la gandul ca in curand va avea un copil. Cu gandurile bune te obisnuiesti repede. Deci da, sigur ca m-am obisnuit cu gandul ca voi fi tata, ma obisnuisem cu acest gand inca dinainte de a sti exact cand se va intampla. Ne doream copii, ne simteam pregatiti. Emotiile vor exista si vor creste pe masura ce se apropie termenul. Oricat te-ai antrena sa n-ai palpitatii, vine un moment cand niciun calmant, nicio sampanie si nicio cafea nu te poate echilibra suficient. Am cele mai placute emotii din viata mea”, a declarat Catalin Maruta pentru agentiadepresamondena.ro

Fiecare om isi face planuri pentru anul care vine, incercand sa isi indeplineasca dorintele cele mai importante. Catalin Maruta isi propune ca in 2011 sa fie un tata priceput.

“Scopul meu in 2011 este… sa fiu un tata bun, puternic si priceput. Sa invat si alte forme de fericire decat cele pe care le-am cunoscut pana acum”, a mai spus Maruta.

CANCAN