Cătălina, fosta soţie a antrenorului naţionalei Moldovei, Gabi Balint, a mărturisit faptul că Denisa (12 ani), fetiţa rezultată din căsnicia lor, a trecut cu dificultate peste scandalul iscat în jurul relaţiei dintre tatăl său şi Raluca Petrică.

← Cătălina este o femeie de afaceri de succes, ea având deja trei grădiniţe în Bucureşti şi în Voluntari

Timp de 10 ani, între 1993 şi 2003, Gabi Balint a avut un mariaj cu Cătălina, fost manechin, în prezent proprietara grădiniţelor Happy Univers din Bucureşti. Chiar dacă au trecut mulţi ani de la divorţul lor, cei doi foşti soţi au rămas în relaţii strânse, mai ales că împreună o au pe Denisa (12 ani). Elevă în clasa a VI-a la o şcoală de stat, adolescenta şi-a petrecut Sărbătorile de iarnă alături de tată şi de bunici, la Bistriţa, acolo unde actualul antrenor al naţionalei Moldovei s-a născut în urmă cu 48 de ani.

Nu şi-a cunoscut încă surioara

Denisa a suferit în urmă cu câteva luni, când presa a relatat pe larg faptul că tatăl său va avea un copil cu o femeie de care s-a despărţit. “La şcoală, au fost câţiva colegi care o necăjeau, iar acasă, eu şi Gabi am avut mai multe discuţii cu ea. I-am explicat că, deşi va mai avea o surioară, tatăl ei o va iubi la fel de mult şi să nu ţină cont de lucrurile scrise în ziare”, a mărturisit Cătălina Balint (36 de ani) pentru Libertatea.

balint

Denisa nu şi-a cunoscut încă surioara mai mică, părinţii aşteptând un moment potrivit pentru acest lucru.

A deschis al treilea centru pentru copii

Cătălina, fosta soţie a lui Gabi Balint, este o prosperă femeie de afaceri din Bucureşti. Pe lângă cele două grădiniţe Happy Univers, din Cotroceni şi Voluntari, pe care le-a înfiinţat în 2002, respectiv, 2006, ea a deschis recent şi un centru after school (n. r. - centru care oferă servicii de supraveghere competentă copiilor după terminarea cursurilor) în Drumul Sării.

LIBERTATEA