Gemenii Constantiniu, surorile Indiggo şi gemenele Cheeky seamănă ca două picături de apă, în copilărie fiind confundaţi şi de părinţi. Click! vă prezintă ineditele întâmplări prin care au trecut gemenii din show-biz.
Mircea şi Cornel Constantiniu au avut întotdeauna o relaţie specială. Chiar dacă au trăit la mii de kilometri depărtare, unul în România şi celălalt în Africa, ei au ştiut întotdeauna când celălalt avea probleme.

“Acum că Mircea nu mai este, simt că a luat cu el o mare parte din mine”, a spus artistul, pentru Click! Cornel Constantiniu chiar a ajuns la spital “din cauza” fratelui său, în ziua în care acesta a fost incinerat.

constantiniu-gemeni

“Era vineri şi m-a apucat din senin o arsură de stomac insuportabilă. Am ajuns la spital, însă doctorii nu au putut depista cauza. După fix jumătate de oră, arsura a dispărut la fel de brusc precum a început. Mi-am dat seama imediat că atunci fusese incinerat Mircea“, ne-a mai spus el.

Gemenele Cheeky le jucau feste părinţilor în copilărie, îşi shimbau iubiţii şi simt când una dintre ele suferă din dragoste: “Parcă sunt una şi acceaşi. Simt de la distanţă ce i se întâmplă celeilalte. Chiar şi la concursul “Dansez pentru tine” au simţit că Gabriela va ieşi la duel“, ne-a povestit Margareta, mama fetelor.

Cât despre celelalte două gemene din show-biz, Mihaela şi Gabriela Modorcea, de la Indiggo, fetele au avut, în adolescenţă, iubiţi tot gemeni.

CLICK