La o luna de la inmormantarea surorii sale, vedeta de televiziune Olivia Steer trebuie sa faca fata unei noi situatii dramatice: ea lupta acum pentru ca nepotul sau, Alex, a carui custodie este ceruta de tatal natural, sa ramana in familie.
Zsolt Lokodi, fostul iubit al Laviniei Steer si tatal lui Alex, si-a angajat deja un avocat si incearca sa obtina custodia fiului sau, actiune pe care o considera fireasca, din moment ce mama a incetat din viata. Nu este prima data cand incearca sa il ia pe micul Alex. “Cand traia Lavinia, am mai avut un proces de custodie, a durat un an si jumatate, a fost o experienta dureroasa, mai ales ca ea era bolnava”, ne-a declarat Lokodi. Magistratii au dat atunci castig de cauza familiei Steer. Acum, cand copilul a ramas cu bunica si matusa, Lokodi incearca din nou sa obtina dreptul de a-si creste copilul. “Am stabilit cu Olivia niste proceduri, avem avocati si sper sa ajungem la o intelegere amiabila, fara scandal si fara a expune copilul la vreun fel de tensiune. Este fiul meu, il iubesc si vreau sa il cresc”, a mai declarat pentru CANCAN fostul sot al Laviniei Steer. Cei doi au fost impreuna, fara a fi casatoriti cu acte, patru ani. S-au despartit in 2006, cand Alex abia implinise un an.

lokodi-tata

Lavinia Steer a murit pe 3 decembrie 2010, la 38 de ani, dupa sase ani de lupta cu o boala nemiloasa. Iubita de toti cei care au cunoscut-o, era o fire extrem de vesela, optimista si nonconformista. A lucrat ca jurnalist, actor si regizor, apoi a devenit profesoara de actorie si miscare scenica la Facultatea de Muzica din Oradea.

CANCAN