Interpretul lui Şarpe din telenovela „Iubire şi onoare”, care revine Acasă din 24 ianuarie, de la 20.30, a avut o vacanţă în care a reuşit să se odihnească şi să petreacă alături de prieteni. Răzvan Fodor şi-a luat soţia, naşii şi câţiva prieteni şi a dat o fugă la Fundata, un sat de lângă Moeciu, aflat în „vârf de munte“.

Pe toată durata sejurului, Răzvan a avut grijă de soţia lui, însărcinată în şapte luni. „Irina nu a putut zbura, iar anul acesta am fost «domestici», n-am făcut nimic ieşit din comun, motiv pentru care am ales şi un loc liniştit de ieşit la munte, lângă Moeciu, la Fundata. Am fost împreună cu naşii noştri şi o gaşcă de prieteni şi am stat patru zile. Ne-am plimbat cu sania, am băut vin fiert şi ne-am bucurat de peisajul de poveste din jurul nostru”, a declarat Răzvan.

„Va fi un tătic foarte grijuliu”
Pe toată perioada vacanţei, Răzvan a avut grijă de soţia lui. „De obicei este atent tot timpul cu mine, dar, pe perioada sarcinii, a avut o grijă deosebită faţă de lucrurile cu care am interacţionat: de la ce am mâncat (a avut grijă să îmi gătească tot timpul câte ceva) până la cum dorm. În vacanţă, m-a urmărit continuu să vadă cât de gros mă îmbrac când ies pe afară. Cred că va fi un tătic foarte grijuliu”, a mărturisit Irina.

tata-fodor

Planuri de concediu… în trei
Cei doi n-au renunţat pentru mult timp la vacanţele petrecute peste hotare. Irina şi Răzvan spun că, după ce fiica lor, Diana, va creşte, îşi vor relua periplul pe continentul asiatic. „Suntem îndrăgostiţi de Asia şi abia aştept ca micuţa să poată călători. Vom merge toţi trei în zona Asiei, unde mai avem multe locuri de văzut”, spune Răzvan.

RING