Cristian Doban, cel care a acuzat-o inca de anul trecut pe Nikita ca si-ar maltrata fetita in mod sistematic, a decis ieri sa-si scoata copilul din mainile fostei iubite. “Peste cateva zile plec in Spania, sa o iau de acolo pe Christina-Mihaela, fiindca nu vreau ca fetita mea sa creasca prin orfelinate. M-am interesat de cazul ei si am aflat ca Nikita a fost surprinsa de camerele de supraveghere dintr-un parc din Mallorca batand-o pe fetita noastra. Nu s-a intamplat o data, ci mai multe zile la rand. Voi cere decaderea Nikitei din drepturile parintesti”, a marturisit Doban, in exclusivitate pentru CANCAN. Referitor la acuzatiile Nikitei, care sustine ca Doban ar fi vizitat-o in Spania si ar fi agresat-o, fostul iubit a prezentat probe indubitabile. Fisele de pontaj de la firma la care a muncit in perioada 21 decembrie 2010 - 15 ianuarie a.c. arata ca barbatul nu a parasit Franta in acest interval. “In celelalte tabloide au aparut informatii eronate, ca as fi fost la ea in Spania. Demonstrez cu acte ca Nikita minte! Mai mult, o televiziune a dat despre mine un reportaj in care se spunea ca as fi urmarit general. M-au sunat parintii, speriati. Mi-au zis sa ma predau, ca ma cauta politia. M-am dus la o sectie de politie din Paris si i-am intrebat de ce sunt urmarit. Au ras si, dupa ce m-au verificat, mi-au spus ca sunt victima unei glume proaste”, a mai adaugat Doban, care este hotarat sa lupte pana in panzele albe pentru fetita lui.

 Fetiţa Nikitei, consiliată psihologic

Mihaela Ispas a mai fost acuzată de rele tratamente aplicate fiicei sale şi în luna august a anului trecut. Cel care a dat-o pe mâna inspectorilor de la Protecţia Copilului a fost tot Doban. De altfel, acesta a declarat, ieri, că toate scandalurile cu Nikita izbucneau din cauza fetiţei.

tata-doban-vs-nikita

“Mereu mă certam cu ea, fiindcă nu o creştea cum trebuie pe Christina. O lovea, ţipa la ea… Am reclamat-o la Direcţia pentru Protecţia Copilului, iar cei de acolo mi-au dat un răspuns incredibil: că nu se confirmă cele sesizate de mine”, ne-a declarat Doban. Deşi au ajuns la concluzia că fetiţa Nikitei nu fusese agresată în vreun fel, din motive numai de ei ştiute, inspectorii au ajuns la concluzia că, totuşi, micuţa are nevoie de consiliere psihologică. “În urma anchetei sociale efectuate s-a constatat că fetiţa nu prezintă semne de abuz sau neglijare, iar sănătatea fizică şi psihică a copilului nu este pusă în pericol de către mama sa. Totodată, mama şi copilul au fost incluşi într-un program de consiliere psihologică la sediul instituţiei noastre”, se menţionează într-o adresă semnată de Gabriela Nicolaescu, şefa Serviciului Anchete Psihosociale a DGASPC Sector 1.

CANCAN