Dincolo de problemele Stelei, preşedintele din Ghencea are mari bătăi de cap. Helmut Duckadam trebuie să ia o decizie foarte importantă: să-i aleagă fiicei sale, Julianne, care va împlini în toamnă trei ani, grădiniţa potrivită.
Când lumea fotbalului stă ca pe jar pentru ultimele zile de transferuri, cantonamente şi amicale dinaintea returului, preşedintele echipei din Ghencea mai are o grijă în plus. Nu pe plan sportiv, ci personal, pentru că trebuie să se decidă asupra grădiniţei pe care o va alege pentru fiica sa.

„Julianne face trei ani în toamnă şi trebuie să căutăm grădiniţă. Eu nu mă prea pricep la lucruri de genul acesta, aşa că de problema asta se ocupă Helmut”, ne-a explicat Alexandra Duckadam, soţia portarului legendar al Stelei.

duckadam-tata

„Având în vedere că viaţa noastră acum este în Bucureşti, trebuie să ne orientăm să găsim ceva aproape de locul unde stăm. Helmut are de căutat acum…nu că n-ar fi avut destule pe cap”, a mai spus, râzând, „jumătatea” „eroului de la Sevilla”.

Cei doi s-au obişnuit deja cu viaţa din Bucureşţti, deşi trecerea de la Arad la Capitală nu a fost deloc uşoară.

„La început mie mi-a fost mai greu. Traficul, aglomeraţia, agitaţia….Am zis că nu fac faţă. În primele luni am avut perioade în care credeam că nu o să mă adaptez, dar l-am avut pe Helmut lângă mine şi parcă totul a fost din ce în ce mai uşor”, a povestit Alexandra.

Vor s-o facă avocat

Soţii Duckadam au deja planuri mari pentru Julianne, deşi fata lor nu a împlinit nici măcar trei ani.

„La cât de vorbăreaţă şi gălăgioasă este, sigur va avea o meserie în care se va evidenţia cu asta. Cred că avocat i s-ar potrivi”, a mărturisit Alexandra.

CLICK