Programul de somn, stilul de viaţă, bucuriile şi priorităţile s-au schimbat acum pentru Dinu şi Deea Maxer. De când îl au pe micuţul Andreas Kristian (6 luni), au trecut pe locul doi, iar el este „singura şi cea mai mare bucurie a vieţii lor”.
E greu să creşti un copil”, spune tânăra mămică Deea, „dar dacă ţi-l doreşti, e minunat şi satisfacţiile sunt enorme”.
Soţul ei, Dinu Maxer, spune că a fost „tăticul paradox”. „Până acum doi ani nu-mi doream copil. Apoi, de când am trecut prin experienţa urâtă cu pierderea unei sarcini, am început să vreau copil din ce în ce mai tare. Atunci am considerat că am primit o palmă de la viaţă”.

Şi-a dorit mult fetiţă şi, când a primit vestea că cel mic va fi, totuşi, un băiat, s-a autosugestionat să găsească avantajele.

maxer

„În primul rând, băieţii din familia Maxer sunt frumoşi. Apoi - îmi va moşteni numele, ceea ce e important.

Şi în al treilea rând - voi avea ocazia să iau, pentru el, toate jucăriile pe care mi le-am dorit eu în copilărie”, mai spune Dinu

Are un singur regret: că nu poate să prindă cu aparatul foto şi camera video toate gângurelile, zâmbetele şi drăgălăşeniile pe care le face o singură dată. „Acele momente sunt unice şi le regret”.

Totul s-a schimbat acum în programul celor doi. Acum au „viaţă de noapte”, cu multiple “ieşiri” în… camera de alături, a copilului.

„Se trezeşte de câte 20 de ori pe noapte. Cred că îi dau dinţişorii. Se adună oboseală, dar te obişnuieşti cu ea. Suntem fericiţi, el ne umple sufletele de bucurie”, mai spun cei doi soţi.

Bunica Deei, ajutor de nădejde

Multe generaţii de copii au trecut prin mâna bunicii Deei. Acum a venit rândul strănepotului Andreas, pe care îl iubeşte ca pe ochii din cap. Când tinerii au tot felul de treburi de rezolvat, tanti Elena e cea care schimbă pamperşi, găteşte, face curat şi plimbă copilul pe afară.

CLICK