Festivalul George Enescu i-a adus, după multă vreme, împreună pe Horia Brenciu, fratele acestuia şi tatăl celor doi. Fratele cântăreţului, Marius, este un tenor renumit şi a fost invitat special la Festivalul de muzică clasică de la Bucureşti.

brenciu_tata

Seara a fost cu adevărat emoţionantă, mai ales că din sală a fost aplaudat frenetic şi de fratele său, Horia Brenciu şi de tatăl lor. Seara de miercuri, când unul dintre fii se afla pe scenă şi cânta în aplauzele unei săli pline până la refuz, iar celalalt se afla în dreapta sa, a fost una plină de încântare şi multumire pentru tatăl fraţilor Brenciu. Înconjurat de doi fii extrem de talentaţi, tatăl a fost bucuros să poată reîntregi familia, fie şi numai pentru scurt timp

LIBERTATEA

Pe vremuri, tata scria poezii. Unele erau cu adevarat frumoase. Altele aveau un aer mai gri, citeodata mai sumbru… de unde, poate si gindurile unui om la 70 de ani…

Ieri i-am dat telefon si l-am intrebat daca a mai scris ceva, in ultima vreme. Nu… N-a reusit, deloc. Nu mai poate sa tine niciun creion in mina, desi e plin de vorbe de duh cind vorbim la telefon.

L-am rugat sa mai incerce. Sa nu se impiedice de inconfortul unui pix sau al unor degete care nu-l mai asculta. Daca sufletul simte o flacara creativa, lucru asta trebuie trimis posteritatii, nu? A biiguit ceva si mi-a zis c-o sa mai incerce.

Abia astept sa-l sun miine…

HORIABRENCIU.RO