Un britanic bolnav de cancer in stadiu terminal s-a luptat sa traiasca suficient cat sa-si vada fetita cea mica incepand scoala.
Poveste dramatica in Hampshire, Marea Britanie, unde un barbat s-a stins din viata la doar cateva ore dupa ce i s-a implinit ultima dorinta. Andy Combs, de 36 de ani, care avea o tumoare pe creier, si-a dorit cu disperare sa apuce sa-si vada fetita cea mica incepand scoala. Cand micuta Helena a venit acasa si s-a strecurat in pat, langa tatal sau, pentru a-i povesti cum a fost prima ei zi de scoala, visul lui Andy a devenit realitate. A doua zi, britanicul, care si-a pierdut tatal tot din cauza unei tumori pe creier, era mort.
tata_cancer

Andy Combs a început chimioterapia în luna martie, a fost şI operat pe creier, dar chinul a fost în zadar, pentru că era prea târziu ca să mai scape de tumoare. În ultimele luni, britanicul ajunsese foarte slăbit, iar în ziua în care Helena a venit la el să-i spună cum a fost la şcoală, Andy nu a putut să spună decât că îi pare rău că nu are putere să o ia în braţe. “A doua zi, m-a luat de mână şI mi-a spus ‘Te iubesc’. Acestea au fost ultimele lui cuvinte”, a povestit soţia bărbatului, Emma. Andy a aflat despre boala lui la numai o lună după ce a cunoscut-o pe Emma. Medicii i-au spus atunci că va trăi maximum zece ani, dar cei doi au decis totuşi să se căsătorească. Pentru că şI el a rămas orfan, tatăl său murind din cauza unei tumori pe creier, la vârsta de 44 de ani, Andy nu a vrut să aibă copii, dar soţia sa a insistat, spune ea, “din egoism”. În afară de Helena, cei doi mai au doi copii - un băiat şi o fată.

CANCAN