De mai bine de trei ani de zile, Ana Ristea bate drumul tribunalului in speranta ca intr-o buna zi i se va face dreptate. Vrea doar atat: sa-si vada fata. Fostul sot a castigat custodia copilului in instanta, iar mama are drept de vizitare. Pe hartie, insa, caci, de fapt, femeia nu poate nici macar sa se apropie de copil. Tatal ii sta in cale. Se roaga de el in fata unor porti inchise.

VIDEO: TATAL CU COCOASA GESTANTA

Tatal (Ristea Stefan Cristian din cartierul Raureni al mun. Rm.Valcea) a vrut sa stearga complet prezenta mamei din viata copilului. Si cum altfel decat sa inventeze o poveste: i-ar fi spus micutei ca el, tatal, ar fi adus-o pe lume. Ca el a purtat-o intr-un fel de pantec artificial.

Femeia nici nu mai tine minte cand si-a strans in brate copila. Ea spune ca fostul sot face tot posibilul ca sa nu se apropie de fetita. I-a interzis orice vizita desi instanta i-a dat dreptul femeii sa-si vada fiica. Acest lucru nu s-a intamplat.

Mama disperata a fost la scoala unde era inscrisa fetita si a aflat cu stupoare ca micuta nici nu a calcat pe acolo de la inceputul anului scolar.

Mama spune ca ori de cate ori a incercat sa-si vada copilul tatal a gasit tot felul de tertipuri pentru a o indeparta. Cazul este binecunoscut si la gradinita unde a fost fetita.

Ana Ristea a ajuns din nou in instanta. Nu se da batuta. Vrea cu orice chip sa-si faca dreptate. Va face plangeri peste plangeri pana cand cineva poate o va asculta. Pana la urma, desi toata lumea din ramnicu vacea cunoaste reputatia de om violent a barbatului, magistratii au decis sa-i incredinteze copilul. Autoritatile se sunt neputincioase in fata deciziei justitiei.

Cei de la Protectia Copilului din Valcea cunosc bine cazul. Nu au cu ce sa o ajute. Chiar si ei au fost agresati de tata. Cazul i-a uluit si pe ei. Cel mai probabil tatal a fugit cu copilul in strainatate.

KANAL D

Directorul CNFPP Cristache Ristea, si-a sechestrat propria nepoata

Beizadeaua denuntatorului Ristea e primul tata care a nascut si terorizeaza orasul Rm.Valcea

Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor – T.A.T.A. o sustine pe fosta nora a domnului Cristache Ristea, denuntatorul dintr-un dosar penal celebru. Aceasta se lupta de aproape patru ani cu fostii socri, Cristache si Georgeta Ristea, si cu fiul acestora, Ristea Stefan Cristian, deoarece i-au sechestrat practic fiica si i-au interzis sa mai mentina legaturi personale cu copilul.

Vila familiei Ristea din cartierul Raureni din Rm.Valcea s-a transformat de ani de zile in CASA ORORILOR. Mama copilei a fost maltratata de nenumarate ori in imobil atat in timpul mariajului cu fiul denuntatorului cat si ulterior, atunci cand a incercat sa-si vada fiica preaiubita. Fosta nora descrie scene abominabile petrecute in conacul conf.univ.dr. Ristea Cristache, la care era martora si nepoata acestuia, fiind vorba chiar de batai crunte administrate de beizadea chiar parintilor sai. Cu toate acestea, denuntatorul din Dosarul BIAN l-a protejat permanent pe feciorul sau, musamalizand scandalurile in care acesta a fost implicat si obtinand NUP-uri pe banda rulanta de la procurori si de la politistii care l-au anchetat penal. Beizadeaua Ristea calatoreste in strainatate pe cheltuiala programelor finantate din fonduri europene, fiindu-i chiar furnizate alibiuri chiar de tatal sau, directorul CENTRUL NATIONAL DE FORMARE PROFESIONALA A PERSONALULUI PROPRIU (CNFPPP) din cadrul ANOFM.

Aproape saptamanal in ultimul an, politistii, executorul judecatoresc, functionarii de la Directia pentru Protectia Copilului Valcea au venit la poarta conacului din Raureni, pentru a-i convinge pe cei trei (bunici si tata) sa-i respecte drepturile copilului, care nu a mai fost imbratisat de mama sa de ani de zile.

ristea-sr1

Pentru a sabota legatura afectiva mama-fiica, fiul directorului Cristache Ristea i-a spus copilului ca a fost nascut de el, dintr-o cocoasa gestanta din care a fost scos in urma unei cezariene la finalul celor 9 luni de sarcina. Minciuna a fost sustinuta chiar de denuntatorul Cristache si de sotia sa, aceasta din urma fiind de altfel apelata de fetita „MAMA GETA”, in timp ce pe propria mama era obligata sa o strige „ANA”.

La data de 1 octombrie anul curent, fosta nora a denuntatorului s-a deplasat din nou la vila acestuia din Raureni pentru a-si vedea copila conform sentintei civile de incuviintare a programului de legaturi personale parinte-copil, fiind insotita de politie si de executor. Influentul Cristache Ristea si sotia sa au fost agresivi atat verbal cat si fizic, fiind pe punctul de a fi incatusati de politistii prezenti. In luna iulie 2011, fosta lor nora a fost batuta cu bestialitate de fiul denuntatorului chiar in imobilul familiei Ristea, fiind incurajat de proprii parinti sa-si maltrateze fosta sotie in prezenta fiicei lor.

Merita mentionat faptul ca Georgeta si Cristache Ristea, pe langa functiile de conducere detinute la Apele Romane si la ANOFM, sunt cunoscuti drept foarte influenti in sfera politico-administrativa, fiind invocate chiar de propriul fecior conexiunile acestora in SRI si in SIE. Desi reprezinta un pericol public, fiind un agresor cu state vechi in Rm.Valcea, protectia speciala de care se bucura Ristea Stefan Cristian alimenteaza zvonurile conform carora autoritatile publice si justitia romana cunosc IMUNITATEA acestuia in fata legii.

In ziua flagrantului la care a participat denuntatorul, sambata, 15 octombrie, mama copilului a fost din nou la poarta denuntatorului Ristea, stiind ca este aniversarea fostului socru si sperand sa i se permita sa-si vada fiica. Sarbatoritul era la Rasnov, organizea o mega-petrecere chiar in sediul CNFPPP in zi de weekend si comitea fapte penale, fiind in prezent in sfarsit cercetat pentru complicitate la luare de mita, conform unor surse mass-media.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0723.568.280, 0744.148.965, tel./fax 021.345.0123, asociatiatata@gmail.com, de pe pagina web a T.A.T.A. http://www.t-a-t-a.ro/ .

PRESEDINTE,

MEDIATIZARE:

Ristea Cristache, vâlceanul care l-ar fi dat pe mâna DNA pe Silviu Bian, şeful ANOFM

Articolul poate fi accesat in ADEVARUL.

Silviu Bian a primit mita de la Ristea Cristache, directorul filialei Rasnov a ANOFM

Articol disponibil AICI.

Şeful CNFPPP Râşnov l-a „turnat” pe Bian la DNA

Articol disponibil in BUNA ZIUA, BRASOV