Un soldat american, plecat de zece luni în Irak, i-a făcut o surpriză de proporţii fiicei lui, la întoarcerea acasă, scrie Daily Mail.

Skylar (9 ani) a participat, vineri, la un concurs de rostire pe litere, la şcoala ei din Florida. Unul dintre profesori a pus-o să spună pe litere cuvântul “sergent”, după care a întrebat-o dacă ştie vreun sergent.

MATERIAL VIDEO EMOTIONANT

După câteva secunde de gândire, Skylar a răspuns: “Da, tatăl meu”. Reacţia profesorului nu a rămas aşteptată: “Tatăl tău? E ciudat, pentru că şi noi avem astăzi aici un sergent foarte special”.

În acel moment, tatăl fetei, sergentul Therron Johnson, şi-a făcut apariţia de după o cortină. Imediat, tatăl şi fiica s-au îmbrăţişat şi au izbucnit în lacrimi.

Bărbatul, care a venit la şcoală însoţit de un steag american, a precizat că va sta în SUA doar nouă zile. Va profita, însă, pe deplin de ele, deoarece fiica lui a fost învoită de la şcoală în această perioadă. În plus, Therron Johnson s-a întors acasă cu doar câteva zile înainte ca fiica lui să împlinească zece ani.

“Nu există cuvinte să descriu cât de specială a fost această experienţă”, a declarat sergentul. “Sper din tot sufletul că nu mi-a luat niciun cadou. Niciun cadou nu ar putea depăşi surpriza pe care mi-a făcut-o”, a spus la rândul ei copila.

GANDUL