O fetiţă de doi ani din SUA a fost filmată în timp ce urmărea pe calculator o înregistrare în care tatăl ei, un soldat plecat pentru două luni de acasă pentru antrenamente militare, îi citeşte o poveste cu Mickey Mouse, înainte de culcare.

VIDEO aici

În secunda în care îşi vede tăticul pe monitor, faţa micuţei se luminează. Ea nu pare să înţeleagă că este un filmuleţ preînregistrat şi că tatăl ei nu o aude, aşa că tot încearcă să-i explice ceva despre pisica familiei. Ba mai mult, copilul vrea să-şi sărute tatăl, aşa că îmbrăţişează şi pupă monitorul. După ce soldatul îi spune “noapte bună” micuţei sale şi filmuleţul se închide, aceasta se uită confuză lângă monitor şi îşi caută tatăl. Înregistrarea cu reacţia fetiţei a fost postată pe internet de mama ei şi a strâns 75.000 de vizualizări în doar două zile.

Peste 250 de persoane au comentat filmuleţul şi au spus că micuţa i-a emoţionat până la lacrimi. Pentru că înregistrarea s-a bucurat de un succes imediat şi mai multe ziare au preluat povestea, crezând că soldatul este în misiune în Irak, mama micuţei a revenit cu nişte explicaţii, postate chiar sub filmuleţul de pe YouTube. “Soţul meu este plecat pentru două luni la o tabără de antrenamente din Texas. Fiica noastră nu a putut înţelege de ce pleacă sau cât va sta acolo.

Nu am vrut să creadă că tăticul ei s-a evaporat. Aşa că soţul meu a înregistrat mai multe filmuleţe în care vorbeşte cu ea, îi citeşte poveşti sau pur şI simplu se prosteşte în faţa camerei pentru a o face să râdă. De când a plecat, fiica mea nu face decât să mă întrebe, zi de zi, dacă s-a întors tati, aşa că m-am bucurat că i-a făcut aceste înregistrări şi sper ca ele să-i inspire pe toţi părinţii care nu pot fi alături de copiii lor o lungă perioadă de timp”, a povestit mama fetiţei.

CANCAN