Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor – T.A.T.A. ii cere presedintelui interimar al Comisiei de Disciplina din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), avocatul Gatejan Florin, sa demisioneze, contribuind astfel la deparazitarea la varf a LPF.
Deciziile comisiei prezidate de avocatul Florin Gatejan, alias Patanu’, sunt penibile si socante, determinand T.A.T.A. sa solicite Consiliului National al Audiovizualului (CAN) sa impuna posturilor TV ca toate meciurile de fotbal televizate sa fie NERECOMANDATE MINORILOR.

Este revoltator ca violentele petrecute pe terenul de fotbal si vazute in direct de o tara intreaga sa fie trecute cu vederea de catre Comisia de Disciplina, care nu face decat sa instige la violenta si sa promoveze astfel agresivitatea pe stadioane. Ultima bataie generala la care au luat parte jucatorii la meciul de fotbal STEAUA-RAPID este exemplul cel mai recent. Justificarile presedintelui Gatejan – Patanu’ sunt halucinante, descalificandu-l inca o data pe controversatul avocat.

„Comisia de Disciplina poate sanctiona abaterile grave care nu au fost vazute de arbitru si in privinta carora exista inregistrari video. Nu sunt abateri grave, nu sunt jucatori raniti, pe jos. Daca arbitrul nu vedea, atunci trebuia sa luam masuri impotriva astora, dar arbitrii au fost acolo”, a spus Florin Gatejan.

Meciurile televizate s-au transformat cu largul concurs al Comisiei de Disciplina a LPF in evenimente INTERZISE MINORILOR, atat ca telespectatori cat si ca spectatori pe stadion. Ca parinti responsabili nu ne mai putem duce copiii pe stadion si nu-i mai putem lasa in fata televizorului sa le urmareasca, pentru ca manageri iresponsabili ai fotbalului romanesc instiga la violenta sau apara agresorii de pe teren si din tribune.

Actualul presedinte al Comisiei de Disciplina s-a remarcat drept un avocat certat cu legea si cu codul deontologic al profesiei sale. Sunt notorii din pacate nu doar antecedentele sale bahice ci si conduita sa “profesionala” din sala de judecata, acolo unde isi potopeste adversarii cu amenintari si cu calomnii, acolo unde ii ocaraste pe magistrati, acolo unde propune clientilor solutii socante, de genul lichidarii fizice a celor cu care se judeca, acolo unde etaleaza violenta verbala si fizica .

Avocatul Gatejan alias Patanu’ se lauda cu conexiunile sale din magistratura dar si din lumea interlopa, se impauneaza public cu accesul sau la retele oculte care maculeaza imaginea justitiei romane, fiind autorul unor fapte care il recomanda nu drept un FOST JUDECATOR ci din pacate un VERITABIL INTERLOP. Exista inregistrari video in care acesta isi descrie faptele penale, face apologia crimelor sale si se considera imun in fata procurorilor. Una dintre proptelele inalte pe care le invoca public este chiar fostul procuror general DAN VOINEA, prezentat de Patanu’ drept NASUL sau. Interesant este ca pe langa calitatea de FIN al procurorului Voinea, presedintele Gatejan a fost si avocatul patronului Stelei, care era anchetat penal chiar de catre NASUL-PROCUROR intr-un dosar penal aflat pe rolul Parchetului Militar.

Patronul Stelei a dezvaluit inca din aprilie 2010 că-i dădea lui Florin Gâtejan, vicepresedintele Comisiei de Disciplină, câte 200-300 de euro când se vedea cu el. “Eram prieten cu cei de la comisia asta de acum, unde e Paţanu (n.r. - Florin Gâtejan), îmi cereau şpagă aşa, ca prieteni, în glumă, şi le dădeam câte 200-300 de euro, ce era să fac!” Florin Gâtejan a reacţionat surprinzător de calm la acuzele lui Gigi Becali. El nu a negat că primea respectivele sume, dar a spus că erau justificate legal. “Eu eram avocatul lui Becali şi i-am câştigat vreo cinci-şase procese. El nu mă plătea pe loc, se acumulau datoriile, fireşte că atunci când ne vedeam îi ceream banii şi el îmi dădea câteva sute de euro. Dar erau banii pentru onorariile mele. Eu l-am apărat şi când i-am luat carnetul auto reţinut de generalul Zaharia, şi-n procesul cu CTP-ul, şi în multe altele”, a spus Paţanu.

Nu intamplator la SPORT.RO, patronul George Becali a făcut următoarele afirmaţii: „Ce să judece Paţanu` (Florin Gâtejan, noul şef al Comisiei de Disciplină – n.n.), cică e el acum şeful Comisiei. Păi i-o fi dat Copos vreo 1.000 de euro la începutul campionatului, ce să judece ăsta? Sau Vamă i-o fi dat 1.000 de euro la începutul campionatului.” (…) „Gâtejan a luat câteva mii înainte să judece, ne-a dat verdictul „inadmisibil”, ăsta e un moş la 60 de ani.” (…) „Din toată Comisia de Disciplină, doar doi-trei sunt pretabili la şpagă.”(…) „Îi dau 10.000 lui Paţanu` la începutul campionatului şi nu mă doare capul, îi zic, «ia mă 10.000» şi toată Comisia e a mea.”

Fostul fotbalist dinamovist Constantin David dezvaluia in “Evenimentul Zilei” obiceiurile avocatului Gatejan: „S-a aflat în tot clubul Dinamo situaţia mea, iar la partaj am obţinut trei pătrimi din avere. Ei i-a revenit doar o pătrime, pentru că n-avea serviciu. Aşa era atunci. Dacă ar fi avut serviciu, i-ar fi revenit jumătate din avere. Ea l-a avut martor pe Florin Gâtejan, care era prieten cu Nelu Nunweiller. „Paţanu’” a fost martor mincinos, nici nu ştia unde aveam patul în casă, dar el tot dădea amănunte despre obiectele din apartament! Miza era mare, doreau să-mi ia casa.”

Alianta T.A.T.A. va continua sa dezvaluie faptele de natura penala ale actualului presedinte al Comisiei de Disciplina a LPF si antecedentele sale din lumea justitiei si din lumea fotbalului pana cand numitul Florin Gatejan alias Patanu’ se va retrage din Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal, luandu-i cu sine si pe colegii contaminati de acesta si facand astfel posibila deparazitarea forului fotbalistic respectiv.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0723.568.280, 0744.148.965, tel./fax 021.345.0123, asociatiatata@gmail.com, de pe pagina web a T.A.T.A. http://www.t-a-t-a.ro/ .

patanu12

PRESEDINTE,

Bogdan Draghici