Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor – T.A.T.A. si Alianta MAMA organizeaza luni, 2 aprilie 2012, ora 12.00, la Bucuresti, la Sala de evenimente a COCOR DEPARTMENT STORE (etajul 5), conferinta de presa in cadrul careia se vor aborda urmatoarele subiecte si care va avea drept tema centrala:
CONSTITUIREA ALIANTEI “MAMA”,
ONG-UL CARE APARA DREPTURILE COPIILOR SI ALE MAMELOR DEDICATE CRESTERII SI EDUCARII ACESTORA
•    Prezentarea organizatiei neguvernmantele Alianta MAMA de catre mamicile care conduc noua asociatie;
•    Campania Nationala de Combatere a Violentei in Familie – Cazurile SOGOR si DOBRE, nesolutionate de autoritatile publice si de justitie, desi au o gravitate extrema, iar vietile copiilor si ale celor doua mame sunt in pericol permanent;
•    T.A.T.A. si MAMA solicita ca DE INDATA SA INTRE IN VIGOARE Legea nr. 25/2012 privind modificarea şi completarea Legii nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie si  SA FIE OPTIMIZAT cu ajutorul unei ordonante guvernamentale de urgenta acest act normativ;
•    Propunerile T.A.T.A. si ale MAMA de completare si de modificare a legislatiei privind combaterea violentei in familie, protejarea drepturilor copilului, sustinerea familiei.
•    Reactia asociatiilor parentale cu privire la protestul psihologilor suparati pe conducerea Colegiului Psihologilor din Romania – Cazul ZIVARI;
•    Campania Nationala de Promovare a Zilelor Parintilor (6 mai 2012 – ZIUA MAMEI, 13 mai 2012 – ZIUA TATALUI, sarbatori oficiale conform Legii nr. 319/2009 privind instituirea Zilei Mamei si a Zilei Tatalui).

Conferinta va fi sustinuta de Presedintele T.A.T.A si de conducerea Aliantei MAMA (doamna Cosmina Sogor – Presedinte, doamna Ramona Davitoiu – Vicepresedinte, doamna Aura Dobre – Vicepresedinte).
Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0723.568.280, 0744.148.965, tel./fax 021.345.0123, asociatiatata@gmail.com, de pe pagina web http://www.t-a-t-a.ro/ .

PRESEDINTE,
Bogdan Draghici