“Ceea ce simt e greu de exprimat, e primul an în care nu știu cum să dau de tine tată, aș da orice măcar să te aud. E primul an în care nu am pe cine să felicit, să strâng în brațe și să spun: ‘La mulți ani, tată! Te iubesc cât nu pot exprima în cuvinte. Ne e dor de zâmbetul tău, de copilul din tine. Mă rog pentru sufletul tău!’ Ai fost un tată, un soț, un bunic perfect și ai lăsat un tatuaj în inimile noastre pe care nici toți anii unei vieți nu-l vor putea șterge. Te iubim cu toată puterea sufletului nostru și ne lipsești ca aerul!”, a scris Celia pe contul personal de pe site-ul de socializare Facebook
Libertatea.ro

Cantareata traieste o adevarata drama de cateva zile, de cand a aflat ca parintele ei s-a stins din viata. Decesul a survenit in urma unui infarct.

Vestea a cazut ca un trasnet asupra Celiei, care nu a banuit nicio secunda ce o asteapta acasa. Aflata la Satu Mare, unde sambata a sustinut un concert, vedeta si-a continuat apoi drumul spre Rozavlea, unde a filmat pentru o emisiune de la Prima Tv, dupa care isi facuse planul sa treaca pe la Deva, pe la parintii ei. Din pacate, nu l-a mai gasit in viata pe tatal ei, a carui inima a cedat. De teama ca vedeta sa nu lesine si sa i se faca rau pe drum, mama Celiei a preferat sa amane momentul si sa ii spuna fata in fata despre decesul survenit in noaptea de sambata spre duminica. Stupoare insa, bruneta a primit informatiile a doua zi, cand telefonul a sunat si o voce indurerata i-a transmis „condoleante“. „Nu este durere mai mare ca asta. L-am pierdut pe cel mai bun tata din lume. Am avut o familie perfecta. Am fost socata cand verisorul meu m-a sunat si eu nu intelegeam de ce imi spune „condoleante“. Am zbierat de durere cand am aflat ca tati nu mai e. A fost rapus de un stop cardiac“, a declarat Celia printre lacrimi, pentru „National“. In ciuda faptului ca a fost ravasita de cele aflate, artista a trebuit sa termine filmarile, pe care le-a intrerupt de cateva ori din cauza faptului ca nu putea sa se opreasca din plans.

celia2-tata
Moartea lui Ioan Socolan, tatal Celiei, i-a luat prin surprindere pe toti membrii familiei. Cu atat mai mult cu cat parintele vedetei, in varsta de 50 de ani, nu suferea de vreo boala si era o fire extrem de joviala. „Soco“, dupa cum era alintat, a acuzat stari de rau dupa un drum la tara, unde a petrecut mai multe ore in soare. Din nefericire, Celia nu a mai apucat intalnirea cu tatal ei, care a decedat din cauza unui stop cardiac. „Suntem terminate toate trei: eu, mama si sora mea“, ne-a spus indurerata Celia. O alta vedeta care si-a pierdut parintele, saptamana trecuta, a fost Sorana (ex- A.S.I.A). Tatal ei, medicul stomatolog Rachid Mohamad, a murit  in urma unui infarct.
NATIONAL