Silviu Prigoana declara in luna mai a anului trecut ca nu s-ar razboi cu partenera de viata, Adriana Bahmuteanu, pentru cei doi copii ai lor.
Aceasta a mai adaugat ca, in cazul in care s-ar confrunta cu o situatie similara celei prin care trece miliardarul de la Izvorani, Irinel Columbeanu, ar lasa copiii mamei, fara sa stea pe ganduri.

“Sper sa nu fiu vreodata în situatia lui Irinel Columbeanu, dar daca s-ar întâmpla i-as da copiii Adrianei. Am crescut alti doi copii si stiu ca este foarte greu. Nu sunt un tata iubitor, încât sa-mi tai venele pentru ei. Eu i-as duce la plimbare, le-as cumpara dulciuri si as fi un tata bun, iar ea ar fi mama rea pentru ca i-ar pune sa faca teme”, a spus Silviu Prigoana, la “Acces direct”.

RING

„Raiul era la bunica acasă”
Se spune că o copilărie fără bunici e cel mai trist lucru cu putinţă. Pentru Silviu Prigoană, aceştia au fost cei care i-au răspuns la primele întrebări, l-au învăţat prima rugăciune, apoi l-au iniţiat în tainele sfintei Biblii, însoţindu-l pe parcursul vieţii şi rămânând lângă el ca nişte îngeri păzitori. „Eu consideram că Raiul e la bunica acasă, pentru că acolo făceam tot ce voiam şi orice rău era premiat. Bunica îmi gătea toate bunătăţile, iar bunicul era sluga mea. Mi-amintesc că mă urcam pe el şi îl trăgeam de urechi. Bunica făcea focul cu lemne în casă şi totul era minunat. Un singur lucru nu mi-a plăcut: că aveam buda în curte. Dar tot Rai era acolo! Tata aducea untul în lăzi de lemn, iar cămara, plină cu metri de cârnaţi, părea ceva ireal”, mărturiseşte emoţionat Silviu Prigoană.

TAIFASURI

Honorius, despre pliciul lui Silviu Prigoană: “Ce bătăi mi-a dat tata, nu vrei să ştii! “

Ce bătăi mi-a dat tata, nu vrei să ştii! Ce curea, ştii ce palmă grea are? A făcut şi patru ani de box. Cred că de asta m-am şi maturizat mai repede, de la bătăile din copilărie.

PORTALSTIRI.RO